Αρχική » ΑΘΛΗΤΙΚΑ » Αναγέννηση Άρτας- Νίκη εκτός έδρας και παραμονή στη Γ΄ Εθνική

Αναγέννηση Άρτας- Νίκη εκτός έδρας και παραμονή στη Γ΄ Εθνική

Κοινoποίηση:

Τεράστιο “διπλό” πήρε η Αναγέννηση στην Κατερίνη, κόντρα στον Πιερικό, με 1-2, και εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία!

Ο Πιερικός κατάφερε να ανοίξει το σκορ σε ένα κομβικό χρονικό σημείο, καθώς στο 45ο λεπτό, ο Μυρωτής έπιασε πολύ καλό σουτ, με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι, ενώ στην επαναφορά μετά από κάποιες κόντρες, κατέληξε στον Οικονομίκο, που πλάσαρε από κοντά, γράφοντας το 1-0.

Στο 57΄ ο Κορομηλάς που είχε περάσει λίγο νωρίτερα στο ματς ως αλλαγή, πλάσαρε εύστοχα, γράφοντας το 1-1.  Στο 67ο λεπτό, η Αναγέννηση μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κυριάκη, ο Λισγάρας πήρε την κεφαλιά, και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για το 1-2! Ήταν το γκολ της …χρονιάς καθώς στην πραγματικότητα χάρισε και την παραμονή στην κατηγορία στην ομάδα.

Διαιτητής : Δημεράς Κωνσταντίνος (Λάρισας)  Βοηθοί : Νάκας Χρήστος (Λάρισας) – Μπασινός Γιάννης (Λάρισας)  Παρατηρητής : Κοφίτσας Ματθαίος (Καρδίτσας)

Πιερικός (Θεοδοσιάδης Ν.) : Τσακνάκης, Μαυρίδης, Στόιος, Μυρωτής (46′ Ματζαλακου), Κούλαλης Πέτσας, Οικονομίκος (82′ Κωνσταντινίδης), Μπαλτάς, Δεληγιάννης, Ιρινιμπαμπάτζι, Χατζηπουργάνης (72′ Στραβογιάννης), Κραγιόπουλος (82′ Αλεξίου)

Αναγέννηση Άρτας (Τζιάρρας) : Μπαλαούρας, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Λισγάρας, Θεοδωράκης, Παππάς, Κωνσταντίνου (52′ Κυριάκης), Μανιώτης, Ζυγκερίδης (82′ Πλαστουργός), Πάνος (52′ Κορομηλάς), Φερεντίνος

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288