Ειδήσεις και νέα από την Ήπειρο - Άρτα - Πρέβεζα - Ιωάννινα

Σοβαρός τραυματισμός 16χρονου στην Πρέβεζα- Για ν’ αποφύγει αδέσποτο σκύλο έπεσε σε αυτοκίνητο

Κοινoποίηση:

Σοβαρά τραυματίστηκε ένας 16χρονος μαθητής στην Πρέβεζα όταν στην προσπάθειά  του να ξεφύγει από αδέσποτο σκύλο που τον κυνηγούσε έπεσε πάνω σε διερχόμενο αυτοκίνητο.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στη Λεωφόρο Ιωαννίνων όπου επικράτησε τεράστια αναστάτωση.

Ο 16χρονος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας. Με την ολοκλήρωση των απαραίτητων εξετάσεων κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του μαθητή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Όπως αναφέρει το prevezatoday.gr

Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγη ώρα όταν 16χρονος κινούμενος πεζός δέχθηκε επίθεση από αδέσποτο σκύλο στο ύψος καταστήματος ηλεκτρολογικού υλικού.

Ο νεαρός, στην προσπάθειά του να ξεφύγει από τον σκύλο και τρομοκρατημένος καθώς ήταν, επιχείρησε να διασχίσει τρέχοντας κάθετα την λεωφόρο.

Εκείνη την ώρα περνούσε ένα Ι.Χ. με αποτέλεσμα να παρασύρει το παιδί το οποίο χτυπώντας στο παρμπρίζ κατέληξε στο οδόστρωμα.

Ο οδηγός του Ι.Χ. ξαφνιάστηκε και δεν κατάφερε να αποφύγει τον νεαρό.

Ασθενοφόρο έφτασε στο σημείο και μετέφερε το παιδί στο Νοσοκομείο, όπου σύμφωνα με πληροφορίες του PREVEZATODAY φέρει τραύμα και στο κεφάλι.

Ξεσπούν κάτοικοι της περιοχής

Κάτοικοι της περιοχής βγήκαν στον δρόμο εκφράζοντας την οργή τους για την κατάσταση που επικρατεί με ηλικιωμένο που «μαζεύει» αδέσποτα στην γειτονιά, κάνοντας λόγο για ένα από αυτά τα σκυλιά που έχει εκδηλώσει επιθετική συμπεριφορά και είναι αυτό που επιτέθηκε στον 16χρονο.

Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές, σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες, που τα σκυλιά αυτά βρίσκονται επί της νησίδας που διαχωρίζει τα δύο ρεύματα και επιτίθενται σε περαστικούς και οχήματα.

Μάλιστα πολλοί είναι εκείνοι που έθεσαν και θέμα δημόσιας υγείας, ζητώντας από τον Αντιδήμαρχο Φώτη Ζέρβα που βρέθηκε στο σημείο, την άμεση επέμβαση των αρχών, για τον συγκεκριμένο που συγκεντρώνει πολλά αδέσποτα, σκυλιά και γάτες, τα οποία περιφέρονται στην γειτονιά.

Την προανάκριση για το τροχαίο διενεργεί το Τμ. Τροχαίας Πρέβεζας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το θέμα φαίνεται πως θα έχει και συνέχεια.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Μπαχούμη 11 | 26820 89799