Ειδήσεις και νέα από την Ήπειρο - Άρτα - Πρέβεζα - Ιωάννινα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση των χορευτικών του Δήμου Πρέβεζας

Κοινoποίηση:
Με τη συμμετοχή περίπου 200 χορευτών και χορευτριών από τα 10 τμήματα των χορευτικών του Δήμου Πρέβεζας πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης η ετήσια εκδήλωση στο Δημοτικό Κηποθέατρο “Γιάννης Ρίτσος”.
Χοροί και τραγούδια από όλη την Ελλάδα “ταξίδεψαν” τους θεατές σε παραδοσιακούς ρυθμούς από την Ήπειρο, το Αιγαίο, το Ιόνιο, τη Θράκη και κάθε γωνιά της χώρας μας.
Την εκδήλωση παρακολούθησε μεταξύ άλλων και ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους καλοκαίρι. Στο χαιρετισμό του ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Λεωνίδας Αργυρός αναφέρθηκε στη σπουδαία δουλειά που επιτελείται στα χορευτικά τμήματα του Δήμου και την προσφορά τους στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής ενώ δήλωσε υπερήφανος για όλους τους συμμετέχοντες στην χορευτική εκδήλωση.
Την εκδήλωση επιμελήθηκαν οι χοροδιδάσκαλοι Αλέξανδρος Καρτεζίνης και Μιράντα Ανδρέου, ενώ στην ορχήστρα που πλαισίωσε την εκδήλωση συμμετείχαν οι Αλέξανδρος Λιοκάτης στο κλαρίνο και τον ζουρνά, Λάμπρος Τζόκας στο βιολί και το τραγούδι, Γιώργος Νικόπουλος στο λαούτο και Τάσος Ντάφλος στα κρουστά.
Μπορεί να είναι εικόνα 14 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, ακορντεόν, κλαρινέτο, βιολί και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και άτομα που χορεύουν

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Μπαχούμη 11 | 26820 89799