Ειδήσεις και νέα από την Ήπειρο - Άρτα - Πρέβεζα - Ιωάννινα

Netflix: Οι 5 καλύτερες ταινίες δράσης για να δείτε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Κοινoποίηση:

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είναι εδώ για να ξεκουραστείτε, να απολαύσετε τα μπάνια σας, αλλά και να χαλαρώσετε στο σπίτι και να δείτε κάποια ταινία δράσης στο Netflix.

Οι ταινίες δράσης έχουν πολλές παραλλαγές. Ορισμένες έχουν μια γερή δόση κωμωδίας, ενώ άλλες έχουν να κάνουν περισσότερο με εκρήξεις, γρήγορα αυτοκίνητα και κινδύνους. Όποιο είδος και αν σας αρέσει, οι ταινίες δράσης σας κάνουν να θέλετε να πάρετε το ποπ κορν, να χαμηλώσετε τα φώτα και να δυναμώσετε τον ήχο. Σας προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία κινηματογράφου, ακόμη και όταν τις βλέπετε στο σπίτι.

Το Netflix διαθέτει μερικές από τις καλύτερες ταινίες δράσης. Απευθύνονται στους λάτρεις της δράσης κάθε είδους, περιλαμβάνοντας ένα ευρύ φάσμα επιλογών και καλύπτοντας όλα τα γούστα. Οι ταινίες αυτής της λίστας τείνουν προς τον έντονο τύπο με βαριές ιστορίες, ζοφερούς υπόκοσμους, επικίνδυνες αποστολές και σκεπτόμενους χαρακτήρες.

Netflix: Οι 5 καλύτερες ταινίες δράσης για να δείτε

  • Τάιλερ Ρέικ: Η Φυγάδευση
  • Τριπλό Σύνορο
  • The Killer
  • The Gray Man
  • Baby Driver

Τάιλερ Ρέικ: Η Φυγάδευση

Όταν τον στέλνουν στο Μπανγκλαντές για να σώσει τον απαχθέντα γιο ενός ναρκοβαρόνου, η αποστολή ενός πληρωμένου δολοφόνου θα γίνει αγώνας περισυλλογής και επιβίωσης.

Τριπλό Σύνορο

Η πίστη δοκιμάζεται όταν πέντε βετεράνοι ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους για να κλέψουν την περιουσία ενός βαρόνου ναρκωτικών, προκαλώντας μια σειρά δυσάρεστων εξελίξεων.

The Killer

Έπειτα από μια μοιραία αστοχία, ένας εκτελεστής μάχεται τα αφεντικά του –και τον εαυτό του– σε ένα διεθνές κυνηγητό εκδίκησης που επιμένει ότι δεν είναι προσωπικό.

The Gray Man

Όταν ένας σκοτεινός πράκτορας της CIA ξεσκεπάζει μυστικά της υπηρεσίας, μπλέκει σ’ ένα ανθρωποκυνηγητό, καθώς ένας απρόβλεπτος συνάδελφος θέλει το κεφάλι του.

Baby Driver

Ο ταλαντούχος οδηγός Μπέιμπι φυγαδεύει εγκληματίες, λατρεύει τη μουσική και έχει μπλέξει με έναν αρχιμαφιόζο. Μία δουλειά τού έχει μείνει, αλλά θα πάρει απρόσμενη τροπή.

 

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Μπαχούμη 11 | 26820 89799