Ειδήσεις και νέα από την Ήπειρο - Άρτα - Πρέβεζα - Ιωάννινα

Το πρόγραμμα επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Πρέβεζα

Κοινoποίηση:
Ανοιχτή πρόσκληση από την Ιερά Μητρόπολη Νικοπόλεως και Πρεβέζης και τον Δήμο Πρέβεζας για συμμετοχή του κόσμου στις εκδηλώσεις-
Ελεύθερη η είσοδος και στο Αρχαίο Θέατρο Νικόπολης
Για την υποδοχή και την φιλοξενία του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου ετοιμάζεται η Πρέβεζα και το διήμερο 27 και 28 Ιουνίου η “καρδιά” της Ορθοδοξίας θα χτυπήσει στην πόλη μας.
Η Ιερά Μητρόπολη Νικοπόλεως και Πρεβέζης και ο Δήμος προετοιμάζουν εδώ και καιρό τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν προς τιμήν του Πατριάρχη και όπως υπογραμμίζει ο δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος η πρόσκληση συμμετοχής του κόσμου σε αυτές (τελετή υποδοχής, ονοματοδοσία πλατείας Αγ. Νεκταρίου, εκδήλωση στο Αρχαίο Θέατρο Νικόπολης (στη Σμυρτούλα), εγκαίνια στο προσκυνητάρι του Αποστόλου Παύλου στη θέση Λιθάρι Αγίων Αποστόλων) είναι ανοιχτή για το κοινό.
Μπορεί να είναι γραφικό 1 άτομο και κείμενο που λέει "nPOCKAHCH Ή Ίερ Μπτρόπολις Νικοπόλεως καί Πρεβέζης kaI ό Δήμος Πρεβέζης ύποδέχοντα τήν Αύτού Θειοτάτη Παναγιότητα τόν Οίκουμενικό Πατριάρχη K.K. BAPOOЛΘHAH τό διήμερο 27 καί 28 'Iouvíou 2024. Oi έκδπλώσεις πρός τιμήν τοϋ Πατριάρχου τοй Γένους μας θά πραγματοποιηθοΐν σύμφωνα μέ τό έπισυναπτόμενο πρόγραμμα. Ιαρακαλεϊσθε όπως τιρήσετε μέ τήν παρουσία σας τό πρόσωπο τού Πατριάρχου μας καί παρευρεθεϊτε στίς έκδπλώσεις πρός τιμήν του. O Μπτροπολίτης O Δήμαρχος t Ό Νικοπόλεως καί Πρεβέζης Χρυσόστομος Νικόλαος Γεωργάκος"
Μπορεί να είναι γραφικό 1 άτομο και κείμενο

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Μπαχούμη 11 | 26820 89799