Ειδήσεις και νέα από την Ήπειρο - Άρτα - Πρέβεζα - Ιωάννινα

“SATIROS ΙΙ”: Παρέλαση διασήμων σήμερα στη σκηνή του Δημοτικού Κηποθεάτρου στην Πρέβεζα

Κοινoποίηση:
Οι διάσημοι και οι διάσημες της Ελλάδας θα συναντηθούν απόψε στο Δημοτικό Κηποθέατρο Πρέβεζας ζωντανεύοντας στη σκηνή από τον ταλαντούχο showman Διονύση Ζάχο.
Ο Διονύσης, αγαπημένος φίλος της Πρέβεζας συνεργάζεται για μια ακόμη χρονιά με τον Δήμο και προσφέρει μια ξεχωριστή παράσταση σάτιρας για το κοινό με μοναδικό αντίτιμο την προσφορά τροφίμων μακράς διαρκείας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Πρέβεζας.
Οι πόρτες του Κηποθεάτρου ανοίγουν στις 9 το βράδυ και το κοινό θα γελάσει με την ψυχή του βλέποντας 19 διαφορετικούς χαρακτήρες (από την Δήμητρα Ματσούκα στις Ψυχοκόρες, την Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη μέχρι τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Στέφανο Κασσελάκη) να προσφέρουν απλόχερα κέφι και χαρά.
Ο Διονύσης Ζάχος μιλώντας στην πρωϊνή εκπομπή της Δημοτικής Ραδιοφωνίας “Όλα στον αέρα” και τον Χρήστο Ανεμοζάλη ευχαρίστησε τον Δήμο Πρέβεζας και προσωπικά τον δήμαρχο Νίκο Γεωργάκο για την υποστήριξή του, απευθύνοντας ανοιχτή πρόσκληση στο κοινό να παρακολουθήσει την παράσταση, να προσφέρει εάν μπορεί τρόφιμα και κυρίως να γελάσει.
Η παράσταση SATIROS ΙΙ παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία στην Αθήνα και σατιρίζει όχι μόνο επιφανειακά τα γεγονότα αλλά την γενικότερη δύσκολη πραγματικότητα που βιώνει η ελληνική κοινωνία.
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κηροπήγια

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Μπαχούμη 11 | 26820 89799