Ειδήσεις και νέα από την Ήπειρο - Άρτα - Πρέβεζα - Ιωάννινα

“Μαλλιά κουβάρια” στο Επιμελητήριο Ιωαννίνων

Κοινoποίηση:

Σφοδρή επίθεση στον απερχόμενο πρόεδρο του Επιμελητηρίου  Ιωαννίνων εξαπολύει ο επικεφαλής της παράταξης “Ανεξάρτητο Επιμελητήριο” και α΄ αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου, Γιάννης Μήτσης, δύο εβδομάδες μετά την προσωρινή διαταγή του ΣτΕ για τις διαπιστωτικές πράξεις διαγραφής 15 μελών του ΔΣ με απόφαση του προέδρου, και δύο εβδομάδες μετά τις δηλώσεις Χρυσοστόμου για τη συγκεκριμένη ιστορία.

Ο κ. Μήτσης χαρακτηρίζει “συνέντευξη πανικού με απύθμενο θράσος” τις δηλώσεις του κ. Χρυσοστόμου και υποστηρίζει ότι μόνο τη νομιμότητα δεν τηρεί ο απερχόμενος πρόεδρος.

Η ανακοίνωση Μήτση αναφέρει μεταξύ άλλων:

“Ο κ. Χρυσοστόμου από την εκλογή του ως πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων το Μάιο του 2023 μέχρι σήμερα το μόνο που κάνει είναι να παραβαίνει συνέχεια την επιμελητηριακή νομοθεσία προς ίδιον όφελος, όπως έχω τονίσει κατ’ επανάληψη με δηλώσεις μου.

Δυστυχώς το νέο δόγμα διοίκησης του κυρίου Χρυσοστόμου «ΕΙΜΑΙ… ΠΡΟΕΔΡΟΣ… ΚΑΝΩ Ο,ΤΙ ΘΕΛΩ…» που τόνισα το Μάιο του 2023 συνεχίζεται μέχρι σήμερα με ολέθριες συνέπειες για τα μέλη μας.

Η απόφαση του Συμβουλίου Επικράτειας ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ τις παρατάξεις μας “Ισχυρό” και “Ανεξάρτητο Επιμελητήριο”, ΧΑΣΤΟΥΚΙΖΕΙ δε με τον χειρότερο τρόπο τον κ. Χρυσοστόμου, την παράταξή του και τον οποιονδήποτε συμπράττοντα για τις μεθοδευμένες πράξεις τους, που είχαν ως μοναδικό στόχο τη μη συμμετοχή στις εκλογές των παρατάξεών μας.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο επιμελητηριακό έγκλημα από συστάσεως του Eπιμελητηρίου μας εδώ και 100 χρόνια μέχρι σήμερα το οποίο κατέπεσε στο Συμβούλιο Επικράτειας ως χάρτινος πύργος .

Οι εμπνευστές όλου αυτού του βρώμικου σχεδίου υπέστησαν μία μεγαλειώδη ήττα και ταπείνωση που κανείς επιχειρηματίας στον κόσμο που σέβεται τον εαυτό του, την τιμή του και την αξιοπρέπεια του δε θα τολμούσε να μην ζητήσει μια μεγάλη συγνώμη. Αντ’ αυτού ο κ. Χρυσοστόμου ψευδολογώντας προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις αποδεικνύοντας ακόμη μια φορά ότι βρίσκεται στον κόσμο του, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, τη νομιμότητα και τα συμφέροντα του επιχειρηματικού κόσμου του νομού μας.

Ο κ.Χρυσοστόμου ορέγεται την αναβολή των εκλογών γιατί γνωρίζει τη μεγάλη ήττα που θα υποστεί γιατί όπως λέει ο θυμόσοφος λαός μας «Ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται» και «Όλα εδώ πληρώνονται».

Στην προσπάθεια του να υπερασπιστεί τις παρανομίες δεν δίστασε να πει ψέματα στη συνέντευξη του ότι εγώ το έτος 2016 διέγραψα 6 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Eπιμελητηρίου Ιωαννίνων λόγω απουσιών, παραπλανώντας τον επιχειρηματικό κόσμο και συκοφαντώντας εμένα.

ΤΟΝΙΖΩ ότι ουδέποτε διέγραψα μέλη του Δ.Σ. του Ε.Ι. λόγω απουσιών καθ’ όλη τη διάρκεια της προεδρίας μου πολύ δε περισσότερο εν όψει εκλογών.

Αλήθεια, είναι δυνατόν και επιτρεπτό ένας εν ενεργεία αντιδήμαρχος Ιωαννίνων και πρόεδρος του Ε.Ι. να ψεύδεται εν γνώσει του για να αποφύγει τις συνέπειες των πράξεων του;

Ποια εμπιστοσύνη μπορεί να έχουν ο επιχειρηματικός κόσμος του νομού μας και οι πολίτες των Ιωαννίνων στα λεγόμενα του κ.Χρυσοστόμου όταν ψεύδεται εν γνώσει του και ερμηνεύει τους νόμους κατά το δοκούν και όπως τον συμφέρει;

Δεν θα ζητήσω την παραίτηση του γιατί είναι άνευ ουσίας και περιεχομένου, θα πω μόνο ότι οι πράξεις του τον καθιστούν επικίνδυνο για το επιχειρείν του νομού μας και τους πολίτες των Ιωαννίνων”.

Καταλήγοντας ο κ. Μήτσης καλεί τον Μ. Χρυσοστόμου, αφού ανακαλέσει τις συγκεκριμένες δηλώσεις του να ζητήσει δημόσια συγνώμη και να αναλάβει την ευθύνη των πράξεων του, αποδεικνύοντας ότι σέβεται και τιμά τις θέσεις που έχει στο επιμελητήριο και το Δήμο. “Αν δεν το κάνει θα μείνει στην ιστορία αυτού του τόπου ως ένας κοινός συκοφάντης” καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Μπαχούμη 11 | 26820 89799