Ειδήσεις και νέα από την Ήπειρο - Άρτα - Πρέβεζα - Ιωάννινα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μεγάλη γιορτή μπάσκετ LOUX GNC 3on3 το Σαββατοκύριακο στην Αμφιλοχία

Κοινoποίηση:

Μια μεγάλη μπασκετική γιορτή φιλοξένησε ο Δήμος Αμφιλοχίας το Σαββατοκύριακο στην κεντρική πλατεία της Αμφιλοχίας, όπου μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν και να παρακολουθήσουν το τουρνουά LOUX GNC 3on3.

Περισσότερες από 40 ομάδες όλων των ηλικιών και με κεντρικό μήνυμα «Ο αθλητισμός ενώνει» έπαιξαν στο διήμερο τουρνουά που τα είχε… όλα! Ένταση, αδρεναλίνη, πάθος, μα κυρίως χαρά, διασκέδαση και… ατελείωτο μπάσκετ!

Θέτοντας στο επίκεντρο την τόνωση των αθλητικών δραστηριοτήτων στον Δήμο, ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας Σάκης Τορουνίδης επεσήμανε τη σημασία των πρωτοβουλιών που προάγουν τον αθλητισμό, στοχεύοντας στη φιλοξενία ακόμη περισσότερων αθλητικών διοργανώσεων στο μέλλον.

*Το LOUX GNC 3on3  διεξήχθη το διήμερο 14-15 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Αμφιλοχίας και αποτέλεσε μία συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του Δήμου Αμφιλοχίας και του GNC 3on3, με την υποστήριξη της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης. Τους συμμετέχοντες τους περίμεναν μοναδικοί διαγωνισμοί, δώρα και πολλές εκπλήξεις, όπως Wilson 3×3 Μini-Balls!

Περισσότερα στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.dimosamfilochias.gr/me-epitychia-diexichthi-to-toyrnoya-mpasket-loux-gnc-3on3-stin-kentriki-plateia-amfilochias/

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Μπαχούμη 11 | 26820 89799