Ειδήσεις και νέα από την Ήπειρο - Άρτα - Πρέβεζα - Ιωάννινα

Υποψήφιος για το Επιμελητήριο Άρτας ο Φώτης Φώτης…

Κοινoποίηση:

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας Συνδυασμού

“Επιμελητηριακή Επανεκκίνηση” για το Επιμελητήριο Άρτας.

Με ιδιαίτερη τιμή ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου στις εκλογές του Επιμελητηρίου Άρτας με τον συνδυασμό “Επιμελητηριακή Επανεκκίνηση”. Στόχος μας είναι να φέρουμε μια νέα πνοή στον επιμελητηριακό κόσμο της περιοχής μας, βασιζόμενοι σε τρείς κεντρικούς άξονες: Ανάπτυξη, Συνεργασία και Εξωστρέφεια.

  • Ανάπτυξη: Δεσμευόμαστε να εργαστούμε σκληρά για τη βελτίωση των συνθηκών ανάπτυξης των επιχειρήσεων της Άρτας. Μέσα από στοχευμένες δράσεις και συνεχείς παρεμβάσεις σε κεντρικό επίπεδο, θα διεκδικήσουμε περισσότερες ευκαιρίες για τους επιχειρηματίες της περιοχής μας. Επιδιώκουμε να ενισχύσουμε την τοπική οικονομία, προωθώντας τα ποιοτικά προϊόντα της Άρτας και δημιουργώντας ευκαιρίες στον τομέα των εξαγωγών.

 

  • Συνεργασία: Η συνεργασία με τους παραγωγικούς φορείς, την Περιφέρεια και τον Δήμο αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της στρατηγικής μας. Πιστεύουμε ότι μόνο μέσα από συνέργειες μπορούμε να επιτύχουμε ουσιαστικά αποτελέσματα για την περιοχή μας. Η δημιουργία ισχυρών δικτύων συνεργασίας θα ανοίξει νέους δρόμους για την επιχειρηματικότητα στην Άρτα.

 

  • Εξωστρέφεια: Στόχος μας είναι να αναδείξουμε τις δυνατότητες της Άρτας, τόσο σε Εθνικό όσο και σε Διεθνές επίπεδο. Η προώθηση των τοπικών προϊόντων και η αξιοποίηση των δυνατοτήτων τουριστικής ανάπτυξης είναι για εμάς προτεραιότητες. Οραματιζόμαστε μια Άρτα που θα αποτελέσει πόλο έλξης για τουρίστες και επενδυτές, αξιοποιώντας τα μοναδικά χαρακτηριστικά και τις ομορφιές της περιοχής μας.

 

  • Ενθάρρυνση των τοπικών επιχειρήσεων να αναπτυχθούν και να επεκταθούν πέρα από τα όρια της περιοχής μας.

 

  • Στήριξη επιχειρηματικότητας: Υποστήριξη των επιχειρηματιών και των επιχειρήσεων σε ειδικές συνθήκες, μέσα από δράσεις που θα ενισχύσουν την ανθεκτικότητά τους.

 

  • Σύσταση ειδικής ομάδας για τη δημιουργία Βιοτεχνικού Πάρκου: Ένας στόχος που παραμένει αναπάντητος εδώ και 20 χρόνια, αλλά είναι ζωτικής σημασίας για την περιοχή μας.

 

Καλούμε όλους τους επιχειρηματίες της Άρτας να στηρίξουν την προσπάθειά μας, για ένα Επιμελητήριο που θα είναι πρωτοπόρο, στην ανάπτυξη, την εξωστρέφεια και τη συνεργασία. Μαζί μπορούμε να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο μέλλον για την Άρτα, προσφέροντας στον επιχειρηματικό κόσμο του τόπου μας, στήριξη, καθοδήγηση και τις ευκαιρίες ανάπτυξης που τους αξίζουν.

 

Με εκτίμηση,

Φώτης Φώτης

Επιχειρηματίας

Υποψήφιος Πρόεδρος

Επιμελητηρίου Άρτας

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Μπαχούμη 11 | 26820 89799