Ειδήσεις και νέα από την Ήπειρο - Άρτα - Πρέβεζα - Ιωάννινα

Γεροβασίλη: Δεν μπορώ να αποκλείσω επιστροφή Τσίπρα- Δεν έχω αποφασίσει αν θα είμαι υποψήφια…

Κοινoποίηση:

Η Όλγα Γεροβασίλη δήλωσε ότι δεν μπορεί να αποκλείσει μια επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα σε ηγετικό ρόλο στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σε ό,τι αφορά το αν θα είναι η ίδια υποψήφια στις εσωκομματικές εκλογές, προανήγγειλε ότι τις επόμενες ημέρες θα αποφασίσει.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Meeting Point και την Όλγα Τρέμη, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ρωτήθηκε αν θα απέκλειε το ενδεχόμενο επανόδου του πρώην πρωθυπουργού σε ηγετικό ρόλο στο κόμμα.

«Δεν μπορώ να αποκλείσω για έναν πολιτικό, με τόσο μεγάλο ρόλο, που όμως μόλις πριν ένα χρόνο αποχώρησε ο ίδιος… Προφανώς δεν είναι κάτι μπορεί να μας συμβεί αύριο το πρωί. Τι θα συμβεί στο μέλλον… δεν ξέρω ούτε για τον εαυτό μου να σας πω», απάντησε.

Παράλληλα επεσήμανε ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα γινόταν ποτέ «παρασκηνιακός», ενώ σχολίασε ότι τον χαρακτηρισμό «μέγας δολοπλόκος» δεν θα τον έλεγε «ούτε ο πιο κακόπιστος, ούτε από την πλευρά της ΝΔ».

Για το ενδεχόμενο υποψηφιότητάς της στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε: «Δεν έχω καταλήξει, τις επόμενες ημέρες θα καταλήξω».

Αναφερόμενη στην πτώση του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις, η Όλγα Γεροβασίλη την απέδωσε στον Στέφανο Κασσελάκη. «Οι καταγραφές αντανακλούν την πραγματικότητα, το βλέπουμε όχι μόνο δημοσκοπικά αλλά και στην πραγματικότητα. Υπάρχει ένας κύκλος μη επιτυχημένος και έχει μεσολαβήσει ένα διάστημα με αρνητικά μηνύματα προς την κοινωνία, με ευθύνη του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη», επεσήμανε μεταξύ άλλων.

Σε ερώτηση για ενδεχόμενο περαιτέρω κατακερματισμό ή διάλυση του κόμματος, απάντησε: «Είμαστε μακριά από αυτό. Πιστεύω θα λειτουργήσουν τα ένστικτα και τα αντανακλαστικά αυτοπροστασίας όλων μας».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά που πρέπει να πληρούν οι υποψήφιοι, προϋποθέσεις τις οποίες «ο Στέφανος Κασσελάκης έχει αποδείξει ότι δεν τις πληροί».

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Μπαχούμη 11 | 26820 89799