Ειδήσεις και νέα από την Ήπειρο - Άρτα - Πρέβεζα - Ιωάννινα

Όλγα Γεροβασίλη: Ανοιχτό το ενδεχόμενο υποψηφιότητάς της

Κοινoποίηση:

Νέα επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη από την Όλγα Γεροβασίλη, με φόντο το ανοιχτό ενδεχόμενο της υποψηφιότητάς της.

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, η Όλγα Γεροβασίλη ανέφερε ότι ο στόχος των τελευταίων συχνών συνεδριάσεων της Πολιτικής Γραμματείας αφορά στην οργάνωση του οδικού χάρτη μέχρι το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και εκλογές για την ηγεσία του κόμματος.

«Προφανώς, κάποιοι θα διεκδικήσουν την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, θα πρέπει αυτοί οι κάποιοι να έχουν ορισμένες προϋποθέσεις. Συζητήθηκαν θέματα, όπως εάν κάποιος πρέπει να εμφανίσει το Πόθεν Έσχες του ή ένα πιστοποιητικό ποινικού μητρώου. Το κίνητρό μας δεν ήταν ο κ. Κασσελάκης, αλλά θέματα που είχαμε αντιμετωπίσει στο παρελθόν», ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Χαρακτήρισε τον Στέφανο Κασσελάκη ως «μία δυσάρεστη εξέλιξη για πολιτικούς και αξιακούς λόγους, παρά τις αρχικές προσδοκίες».

Ανέφερε ακόμη ότι εκείνη την εποχή στα ατού του ήταν ότι ήταν ένας νέος, άγνωστος, λαμπερός, επικοινωνιακός και σε μία στιγμή μετά από πολλαπλές ήττες του χώρου, τα μέλη και οι φίλοι που πήγαν στην κάλπη είχαν την προσδοκία ότι κάποιος άφθαρτος θα προχωρήσει τα πράγματα με γρήγορα βήματα.

Υποστήριξε επίσης ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν σέβεται τις συλλογικές διαδικασίες του χώρου, καθώς και ότι έχει κάνει μπούλινγκ και σε άλλους εκτός της Κατερίνας Νοτοπούλου.

Κατά την Όλγα Γεροβασίλη ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει θέση στον ΣΥΡΙΖΑ και δε γνωρίζει τα βασικά της Αριστεράς, ενώ υπενθύμισε τους χαρακτηρισμούς περί «κουκουλοφόρων» που ο ίδιος χρησιμοποίησε.

Τέλος, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο υποψηφιότητάς της για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας ακόμη ότι το κόμμα «θα πρέπει να ανασυνταχτεί γρήγορα προκειμένου να αντιμετωπίσει τα προβλήματα των πολιτών».

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Μπαχούμη 11 | 26820 89799