Ειδήσεις και νέα από την Ήπειρο - Άρτα - Πρέβεζα - Ιωάννινα

Ο Δήμαρχος που περιμένει παιδί από την… παντρεμένη ερωμένη του – Μέρες αγωνίας για άνδρα της αυτοδιοίκησης

Κοινoποίηση:

Μέρες απίστευτης αγωνίας περνά αυτοδιοικητικός άνδρας –δήμαρχος– καθώς πριν από περίπου έξι-επτά μήνες είχε ένα… «ατύχημα» και περιμένει παιδί από την ερωμένη του, την οποία άφησε έγκυο, σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr.

Η εξέλιξη αυτή, όπως είναι φυσικό, τον έχει αναστατώσει, ενώ το θετικό στην ιστορία –σύμφωνα πάντα με τη στήλη – είναι πως ο συγκεκριμένος άνδρας της αυτοδιοίκησης φαίνεται πως εδώ και καιρό έχει αποφασίσει να τραβήξει διαφορετικό δρόμο στη ζωή από τη μέχρι και σήμερα σύζυγό του. Πάντως, η υπόθεση δεν είναι εύκολη, καθώς και η ερωμένη του είναι παντρεμένη…

 

Τι γράφει το Big Mouth

– Μέρες απίστευτης αγωνίας περνά φίλος μου από τα παλιά, δήμαρχος, που, όπως μαθαίνω, πριν από έξι-επτά μήνες έπεσε θύμα σεξουαλικού… ατυχήματος! Αναφέρομαι στον αυτοδιοικητικό άνδρα που περιμένει παιδί από την ερωμένη του, εξέλιξη που, όπως και να το κάνουμε, τον έχει αναστατώσει. Το θετικό στην όλη ιστορία είναι ότι εδώ και καιρό ο φίλος μου φαίνεται πως έχει αποφασίσει να τραβήξει διαφορετικό δρόμο στη ζωή από τη μέχρι και σήμερα σύζυγό του.

Ε, εδώ που τα λέμε, θα αποτελούσε διεθνή πρωτοτυπία να τις κρατήσει και τις δύο. Άλλωστε, και να το ήθελε, θα ήταν δύσκολο, δεδομένου ότι και η ερωμένη είναι παντρεμένη. Μύλος η υπόθεση.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Μπαχούμη 11 | 26820 89799