Ειδήσεις και νέα από την Ήπειρο - Άρτα - Πρέβεζα - Ιωάννινα

Άρτα: Ο καιρός το Σαββατοκύριακο – Πότε θα βρέξει [πίνακας]

Κοινoποίηση:

Άρτα: Η Παρασκευή θα ξημερώσει με μεγάλα ανοίγματα ηλιοφάνειας και λίγα σύννεφα, τα οποία το μεσημέρι και το απόγευμα στην ενδοχώρα θα αυξηθούν.

Θα πρέπει να δώσουν τοπικές μπόρες ή μεμονωμένες καταιγίδες, φαινόμενα που δε θα κρατήσουν πολύ, αλλά ενδεχομένως θα επηρεάσουν και τμήματα με χαμηλό υψόμετρο. Από αργά το απόγευμα αναμένεται βελτίωση.

Σάββατο: Με ήλιο και τοπικές νεφώσεις θα ξημερώσει και θα κυλήσει το Σάββατο στις περισσότερες περιοχές της Ηπείρου. Μόνο σε ορεινά τμήματα της ενδοχώρας θα συννεφιάσει πρόσκαιρα το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα κι εκεί ίσως σημειωθούν τοπικές και σύντομες μπόρες. Δεν πρόκειται για κάτι σημαντικό. Οι άνεμοι θα πνέουν από Δυτικές και στα παράλια από Βορειοδυτικές διευθύνσεις, με ένταση 3-4Bf. Ο υδράργυρος το μεσημέρι θα φτάσει τους 27°C με 28°C στα πεδινά και τα παραθαλάσσια, τους 24°C με 25°C στα ημιορεινά και τους 22°C στα ορεινά.

Κυριακή: Ανάλογος καιρός αναμένεται την Κυριακή. Η μέρα θα κυλήσει με ήλιο κι αραιές νεφώσεις στις περισσότερες περιοχές, ενώ θα κάνει λίγη περισσότερη ζέστη. Το απόγευμα στην ενδοχώρα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, οι οποίες θα δώσουν μεμονωμένες και βραχείας διάρκειας μπόρες, όχι κάτι σημαντικό. Οι άνεμοι δε θα ξεπερνούν τα 3-4Bf από Δυτικές-Βορειοδυτικές διευθύνσεις, ενώ ο υδράργυρος θα φτάσει το μεσημέρι τους 28°C-29°C σε πεδινές και παράλιες περιοχές, τους 25°C-26°C σε ημιορεινές και τους 23°C-24°C σε ορεινές.

Άρτα: Oι θερμοκρασίες των επόμενων ημερών [πίνακας]

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Μπαχούμη 11 | 26820 89799