Ειδήσεις και νέα από την Ήπειρο - Άρτα - Πρέβεζα - Ιωάννινα

Γ. Στύλιος: Προκηρύχθηκαν 5 νέες μόνιμες θέσεις Ιατρών για το Νοσοκομείο

Κοινoποίηση:

Η απόφαση για την προκήρυξη, που αφορά συνολικά 298 θέσεις ιατρών κλάδου ΕΣΥ διαφόρων ειδικοτήτων για όλη την Ελλάδα, αναρτήθηκε ήδη στη «Διαύγεια» με την υπογραφή του αρμόδιου Υφυπουργού Υγείας, Μάριου Θεμιστοκλέους.

Ειδικά για το Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, προκηρύχθηκαν οι ακόλουθες θέσεις:

Μία (1) θέση Επιμελητή Β’, ειδικότητας Εσωτερικής Παθολογίας.
Μία (1) θέση Επιμελητή Α’ ειδικότητας Ακτινολογίας.
Μία (1) θέση Επιμελητή Β’ ειδικότητας Ακτινολογίας.
Δύο (2) θέσεις Επιμελητή Β’ ειδικότητας Εσωτερικής Παθολογίας, ή Καρδιολογίας, ή Πνευμονολογίας – Φυματιολογίας, ή Αναισθησιολογίας, ή Χειρουργικής, ή Νεφρολογίας, ή Χειρουργικής Θώρακα, ή Νευρολογίας, ή Νευροχειρουργικής, για τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

Ο κ. Στύλιος επισήμανε ότι η ενίσχυση του ιατρικού προσωπικού αποτελεί σημαντικό βήμα για την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας στην πόλη της Άρτας και την ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου και της Δυτικής Ελλάδας. Επιπλέον, σύμφωνα με πρόσφατη απόφαση των Υπουργείων Υγείας και Οικονομικών, οι γιατροί θα λαμβάνουν ετησίως επιπλέον από €2.400, έως €4.800 ανάλογα με την ειδικότητα. Ευελπιστώ ότι τα νέα οικονομικά κίνητρα, μαζί με την δυνατότητα άσκησης ιδιωτικού έργου από τους γιατρούς του ΕΣΥ, θα συμβάλουν στην προσέλκυση Ιατρικού προσωπικού για την κάλυψη των θέσεων αυτών, ανέφερε ο Βουλευτής.

Ο κ. Στύλιος ευχαρίστησε θερμά τον Υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, και τον Υφυπουργό Υγείας, Μάριο Θεμιστοκλέους, για τη στήριξή τους και την άμεση ανταπόκρισή τους στις ανάγκες του Νοσοκομείου Άρτας. Υπογράμμισε ότι βρίσκεται σε συνεχή επαφή και συνεργασία μαζί τους, μεταφέροντας τα προβλήματα και τις ελλείψεις του νοσοκομείου, με στόχο την αναζήτηση λύσεων για την κάλυψη των αναγκών και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στην περιοχή.

Με αφορμή την απόφαση για την προκήρυξη των θέσεων, ο κ. Στύλιος δήλωσε: «Η ενίσχυση του νοσοκομείου Άρτας με 5 νέες μόνιμες θέσεις ιατρών είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για τη βελτίωση των υπηρεσιών υγείας στην περιοχή μας. Δεσμεύομαι να συνεχίσω την προσπάθεια για τη βελτίωση των συνθηκών στο νοσοκομείο και την εξασφάλιση καλύτερης ποιότητας υπηρεσιών υγείας για όλους τους συμπολίτες μας. Καλώ όλους τους ιατρούς, τους νοσηλευτές τους διοικητικούς υπαλλήλους και το λοιπό προσωπικό να στείλουν παντού ένα θετικό μήνυμα για το νοσοκομείο μας. Είμαστε δίπλα στους πολίτες».

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Μπαχούμη 11 | 26820 89799