Ειδήσεις και νέα από την Ήπειρο - Άρτα - Πρέβεζα - Ιωάννινα

Νέο Δ.Σ. για το Κομιτάτο Πρέβεζας- Επετειακή Καρναβαλική χρονιά το 2025

Κοινoποίηση:
Το Κομιτάτο ετοιμάζεται για την επετειακή καρναβαλική χρονιά 2025-
Ρεκόρ συμμετοχών στις εκλογές του συλλόγου για νέο Δ.Σ
Με συμμετοχή -ρεκόρ, όλων των εποχών έγιναν οι εκλογές στον Πολιτιστικό σύλλογο “Κομιτάτο Πρέβεζας” για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.
Κατά αλφαβητική σειρά εξελέγησαν οι Κόκκαλη Σπύρος, Λούπας Χρήστος, Μπουρνάκας Χρήστος, Ντόντορος Βασίλης, Πλέουρας Σπύρος, Στασινός Μιχάλης και Τσούνης Θωμάς, με αναπληρωματικούς τους Δράκο Παναγιώτη, Μπέκα Παναγιώτη, Παπαδιώτη Σπύρο και Σολδάτο Βαγγέλη.
Για την Εξελεγκτική επιτροπή εξελέγησαν κατά αλφαβητική σειρά οι: Αθανασίου Ελένη, Λούπας Γεώργιος, Παπαδίας Στυλιανός με αναπληρωματικά μέλη τους Κατωπόδη Παναγιώτη και Πλέουρα Νικόλαο-Ζήση.
Φέτος το κομιτάτο συμπληρώνει 20 χρόνια ζωής και ιστορίας και ήδη έχει προγραμματίσει τις εκδηλώσεις για την επετειακή καρναβαλική χρονιά 2025.
Στόχος του Κομιτάτου είναι τόσο τις μικρές όσο και τις μεγάλες Απόκριες, με το Κομιτάτο οδηγό και σε συνεργασία με φορείς όπως η Περιφέρεια Ηπείρου, ο Δήμος Πρέβεζας, το Επιμελητήριο Πρέβεζας και οι χορηγοί του θεσμού, να προβληθεί η Πρέβεζα στο Πανελλήνιο, να έχει μεγάλη πληρότητα και μαζικές επισκέψεις από άλλες περιοχές της χώρας και να τονωθεί η τοπική οικονομία σε μια νεκρά-για τον τουρισμό-περίοδο.
Τέλος το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας προσκαλεί όλο τον επαγγελματικό κόσμο της Πρέβεζας, όλους τους πολίτες να είναι συμμέτοχοι για να διοργανώσουν όλοι μαζί ένα ονειρικό, ένα μαγικό Καρναβάλι, το καλύτερο όλων των εποχών.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Μπαχούμη 11 | 26820 89799