Ειδήσεις και νέα από την Ήπειρο - Άρτα - Πρέβεζα - Ιωάννινα

Οι υποψήφιοι για το Δήμο Ζηρού και η επόμενη ημέρα- Δε βγήκε “Λευκός Καπνός” από τη σύσκεψη

Κοινoποίηση:

Μονοπωλούν το ενδιαφέρον – μετά το θάνατο του Γιώργο Ζυγούρη- στο Δήμο Ζηρού οι υποψηφιότητες για τη θέση της διαδοχής στο Δημαρχιακό θώκο.

Ο Δήμος Ζηρού, δυστυχώς, μετά το χαμό του Δημάρχου του, μπαίνει στη μεταβατική περίοδο των 15 ημερών για την εκλογή  νέου Δημάρχου.

Τρεις οι υποψήφιοι έως τώρα καθώς από τη συνάντηση που είχε η παράταξη την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου δεν προέκυψαν άλλες υποψηφιότητες όπως και δε βγήκε “Λευκός Καπνός” που θα σήμαινε ότι υπήρξε σύμπλευση σε ένα άτομο!

Ο Δημήτρης Γιολδάσης έχει αφήσει τα διαπιστευτήρια του στον αγαπημένο του Δήμου που έχει υπηρετήσει από όλες τις θέσεις με επιτυχία. Έχει διατελέσει ήδη δυο φορές Δήμαρχος στην περιοχή (στο Δήμο Φιλιππιάδας και τον Δήμο Ζηρού).

Στις εκλογές του 2023 “έκανε” ένα βήμα πίσω και έδωσε χώρο στον Γιώργο Ζυγούρη να διεκδικήσει το Δήμο ο οποίος πέτυχε και κέρδισε τον Νίκο Καλαντζή.

Όμως ο νέος Δήμαρχος δε στάθηκε τυχερός στη ζωή.

Όλοι αναμένουν την επόμενη κίνηση του. Θα κάνει εκ νέου ένα ακόμη βήμα πίσω και θα εμπιστευτεί ξανά ένα από τα νέα πρόσωπα ή θα διεκδικήσει τη θέση του Δημάρχου, την οποία υπηρέτησε αλλά σε διαφορετική ηλικία και με άλλες αντοχές;

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Δημήτρης Γιολδάσης είναι νυν Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου.

Πάμε τώρα στις άλλες δύο υποψηφιότητες.

Με καταγωγή από το Ζερβό της Λάκκας Σουλίου, ο Ευάγγελος Κωνσταντής γεννημένος και μεγαλωμένος στην Φιλιππιάδα είναι αξιωματικός της Ελληνική Αστυνομίας και υπηρετεί μόνιμα στο Α.Τ. Ζηρού.

Έχει πλούσιο βιογραφικό καθώς έχει υπηρετήσει επί σειρά ετών στο σώμα αδιάφθορων της ΕΛ.ΑΣ. με πλήθος εκπαιδεύσεων και εξαίρετων ενεργειών.

Υπάρχει μεγάλος αριθμός πολιτών που στηρίζει τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα και βλέπει στον κ. Κωνσταντή το νέο Δήμαρχο που θα ήθελε για την επόμενη ημέρα.

Ο τρίτος υποψήφιος Γεώργιος Γιολδάσης είναι κάτοχος δύο Πανεπιστημιακών τίτλων και νυν διευθυντής επί σειρά ετών στο 2ο Δημοτικό Σχολείο της Φιλιππιάδας. Είναι επίσης αιρετό μέλος του Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Π.Ε. Πρέβεζας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγου Δασκάλων/ Νηπ/γών Πρέβεζας.

Όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει ένα δυνατό πολιτικό μπραντ εφερ τα επόμενα 24ωρα!

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Μπαχούμη 11 | 26820 89799