Επιλέξτε οποιοδήποτε κείμενο και κάντε κλικ στο εικονίδιο για να ακούσετε!

Ειδήσεις και νέα από την Ήπειρο - Άρτα - Πρέβεζα - Ιωάννινα - Θεσπρωτία

Γιάννενα: Eπιτέθηκαν σε παρέα ανήλικων κοριτσιών

Κοινoποίηση:

Συνελήφθησαν χθες (26-01-2025) το βράδυ στα Ιωάννινα από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων 5 νεαροί αλλοδαποί, εκ των οποίων τρεις ανήλικοι, που κατηγορούνται κατά περίπτωση για τα αδικήματα της εξύβρισης και σωματικής βλάβης.

Ειδικότερα, παρέα πέντε ημεδαπών κοριτσιών είχε καταγγείλει νωρίτερα σε διερχόμενους αστυνομικούς ότι άγνωστοι τις είχαν προσεγγίσει και αναίτια, κατά περίπτωση, τις εξύβρισαν, τις απώθησαν και τράβηξαν τα μαλλιά τους.

Οι αστυνομικοί προέβησαν σε έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, στο πλαίσιο των οποίων εντόπισαν τους κατηγορούμενους, οι οποίοι αναγνωρίστηκαν από τις ανήλικες και συνελήφθησαν.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ιωαννίνων, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Μπαχούμη 11 | 26820 89799

αρχική » ελλαδα » γιάννενα: eπιτέθηκαν σε παρέα ανήλικων κοριτσιών. γιάννενα: eπιτέθηκαν σε παρέα ανήλικων κοριτσιών. 27 ιανουαρίου, 2025. κοινoποίηση: συνελήφθησαν χθες (26-01-2025) το βράδυ στα ιωάννινα από αστυνομικούς του τμήματος άμεσης δράσης ιωαννίνων 5 νεαροί αλλοδαποί, εκ των οποίων τρεις ανήλικοι, που κατηγορούνται κατά περίπτωση για τα αδικήματα της εξύβρισης και σωματικής βλάβης. ειδικότερα, παρέα πέντε ημεδαπών κοριτσιών είχε καταγγείλει νωρίτερα σε διερχόμενους αστυνομικούς ότι άγνωστοι τις είχαν προσεγγίσει και αναίτια, κατά περίπτωση, τις εξύβρισαν, τις απώθησαν και τράβηξαν τα μαλλιά τους. οι αστυνομικοί προέβησαν σε έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, στο πλαίσιο των οποίων εντόπισαν τους κατηγορούμενους, οι οποίοι αναγνωρίστηκαν από τις ανήλικες και συνελήφθησαν. προανάκριση για την υπόθεση ενεργήθηκε από την υποδιεύθυνση δίωξης και εξιχνίασης εγκλημάτων ιωαννίνων, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην εισαγγελία πρωτοδικών ιωαννίνων. ακολουθήστε το 7meres.gr στο google news και μείνετε ενημερωμένοι. σας προτείνουμε:. ελλαδα. | 17 φεβρουαρίου, 2025. τύρναβος: η πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή για την σορό του βασίλη καλογήρου. ελλαδα. | 17 φεβρουαρίου, 2025. αγρίνιο: πέντε ανήλικοι ξυλοκόπησαν 14χρονο -τον τραυμάτισαν στο μάτι. ελλαδα. | 17 φεβρουαρίου, 2025. τύρναβος: τα πρώτα ευρήματα δείχνουν πως η σορός ανήκει στον βασίλη καλογήρου. ελλαδα. | 17 φεβρουαρίου, 2025. σεισμός 5,1 ρίχτερ ανάμεσα στην σαντορίνη και την αμοργό – έγινε αισθητός στην αθήνα και σε περιοχές της αττικής. ηπειρος. | 17 φεβρουαρίου, 2025. ήπειρος: εμμένουν στις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες. ελλαδα. | 17 φεβρουαρίου, 2025. σύμη: ψυχιατρική εξέταση στον 15χρονο που σχεδίαζε μαζί με την 13χρονη να δηλητηριάσουν τη μητέρα της.
Κλείσιμο προγράμματος αναπαραγωγής περιβάλλοντος
Επιλέξτε και ακούστε