Ειδήσεις από την Ήπειρο - Δυτική Ελλάδα

Την Βασιλόπιτα έκοψε ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου

Κοινoποίηση:
Σε ένα ζεστό, οικογενειακό και ενωτικό περιβάλλον παρουσία της διοίκησης, της τεχνικής ηγεσίας, των ποδοσφαιριστών και επισήμων προσκεκλημένων έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του συλλόγου μας.
Ο πρόεδρος της ομάδας Κ. Τζίμας Αθανάσιος μετέφερε σε όλους τις θερμότερες ευχές του για το 𝟐𝟎𝟐𝟓.
Βραβεύτηκαν από τον σύλλογο μας για την πολυετή και πολύτιμη προσφορά τους στον σύλλογο οι:
Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα και κείμενο
– 𝝢𝝞𝝟𝝤𝝠𝝖𝝤𝝨 𝝞𝝮𝝖𝝢𝝢𝝤𝝪 πρώην πρόεδρος, απο τον πρόεδρο του συλλόγου Κ. Αθανάσιο Τζίμα.
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και κείμενο
– Ο 𝝖𝝚𝝞𝝡𝝢𝝜𝝨𝝩𝝤𝝨 𝝠𝝖𝝛𝝖𝝦𝝤𝝨 𝝟𝝮𝝢𝝨𝝩𝝖𝝢𝝩𝝞𝝢𝝤𝝪 παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του συλλόγου, Την πλακέτα παρέλαβε η κόρη του Κ. Κωνσταντίνου Ιωάννα, από τον Γενικό Γραμματέα του συλλόγου μας Κ. Γεώργιο Τσούτση.
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και κείμενο
– 𝝗𝝖𝝨𝝞𝝠𝝚𝝞𝝤𝝨 𝝘𝝖𝝟𝝜𝝨 παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του συλλόγου, από τον αντιπρόεδρο του συλλόγου Κ. Χρήστο Λουκούμη.
Τυχεροί της βραδιάς ήταν οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου μας Μίνης Ευάγγελος και Γκουλιούμης Δημήτρης με το φλουρί της βασιλόπιτας να είναι στο κομμάτι τους.
Στην συνέχεια της εκδήλωσης έγιναν και άλλες κληρώσεις, με προσφορές από τους παραβρισκόμενους τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.
Ευχαριστούμε πολύ την Ταβερνα τερψις για την άψογη εξυπηρέτηση και υλοποίηση της εκδήλωσης του συλλόγου μας, καθώς και τον Babis Busios για την κάλυψη της.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Ροή Ειδήσεων

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Μπαχούμη 11 | 26820 89799