Επιλέξτε οποιοδήποτε κείμενο και κάντε κλικ στο εικονίδιο για να ακούσετε!

Ειδήσεις και νέα από την Ήπειρο - Άρτα - Πρέβεζα - Ιωάννινα - Θεσπρωτία

Καμία ενεργή εστία στο Σούλι – Απαγόρευση καύσης έως 18 Μαρτίου

Κοινoποίηση:

Η πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Τετάρτης σε δασική περιοχή μεταξύ Μανδρότοπου και Σκανδάλου, στον Δήμο Σουλίου, δεν έχει πλέον ενεργό μέτωπο.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ενώ οχήματα παραμένουν στο σημείο για την αντιμετώπιση πιθανών αναζωπυρώσεων.

Λόγω των καιρικών συνθηκών, απαιτείται αυξημένη προσοχή, καθώς μόνο χθες εκδηλώθηκαν περισσότερες από 70 πυρκαγιές σε όλη τη χώρα.

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης, αποφασίστηκε η απαγόρευση καύσης σε όλη την επικράτεια.

Το μέτρο ισχύει ήδη και συνοδεύεται από τις προβλεπόμενες κυρώσεις. Η απαγόρευση θα διαρκέσει έως την Τρίτη, 18 Μαρτίου, λόγω των επικίνδυνων καιρικών συνθηκών, με υψηλές θερμοκρασίες και ισχυρούς έως θυελλώδεις ανέμους.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Μπαχούμη 11 | 26820 89799

αρχική » ηπειρος » καμία ενεργή εστία στο σούλι – απαγόρευση καύσης έως 18 μαρτίου. καμία ενεργή εστία στο σούλι – απαγόρευση καύσης έως 18 μαρτίου. 13 μαρτίου, 2025. κοινoποίηση: η πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης σε δασική περιοχή μεταξύ μανδρότοπου και σκανδάλου, στον δήμο σουλίου, δεν έχει πλέον ενεργό μέτωπο. στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής, ενώ οχήματα παραμένουν στο σημείο για την αντιμετώπιση πιθανών αναζωπυρώσεων. λόγω των καιρικών συνθηκών, απαιτείται αυξημένη προσοχή, καθώς μόνο χθες εκδηλώθηκαν περισσότερες από 70 πυρκαγιές σε όλη τη χώρα. σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο κλιματικής κρίσης, αποφασίστηκε η απαγόρευση καύσης σε όλη την επικράτεια. το μέτρο ισχύει ήδη και συνοδεύεται από τις προβλεπόμενες κυρώσεις. η απαγόρευση θα διαρκέσει έως την τρίτη, 18 μαρτίου, λόγω των επικίνδυνων καιρικών συνθηκών, με υψηλές θερμοκρασίες και ισχυρούς έως θυελλώδεις ανέμους. ακολουθήστε το 7meres.gr στο google news και μείνετε ενημερωμένοι. σας προτείνουμε:. ηπειρος. 15/03/2025. ήπειρος: βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα που διέμενε. ηπειρος. 15/03/2025. ήπειρος: ανήλικος μέθυσε σε σπίτι και κατέληξε στο νοσοκομείο – μία σύλληψη. ηπειρος. 15/03/2025. σπάνια καταγραφή αρσενικού μανδαρίνου στη λίμνη παμβώτιδα. ηπειρος. 14/03/2025. ήπειρος: 2,1 εκατ. ευρώ στους δήμους για δράσεις πυροπροστασίας. ηπειρος. 14/03/2025. ήπειρος: 2,1 εκατ. ευρώ στους δήμους για δράσεις πυροπροστασίας. ηπειρος. 14/03/2025. καλυμμένο από αφρικανική σκόνη το λεκανοπέδιο ιωαννίνων [pic].
Κλείσιμο προγράμματος αναπαραγωγής περιβάλλοντος
Επιλέξτε και ακούστε