Ειδήσεις και νέα από την Ήπειρο - Άρτα - Πρέβεζα - Ιωάννινα - Θεσπρωτία

Καιρός: Ολική μεταβολή την 25η Μαρτίου – Πώς θα κάνουν οι μαθητές παρέλαση

Κοινoποίηση:

Σημαντική επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός το επόμενο 48ωρο, με κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Το πρωί της Δευτέρας (17/3) η ΕΜΥ εξέδωσε Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του καιρού για το διήμερο Τρίτη και Τετάρτη, με το σκηνικό να θυμίζει χειμώνα.

Ωστόσο, τα φαινόμενα αυτά θα είναι σύντομης διάρκειας, αφού από την Πέμπτη η άνοιξη επιστρέφει με την ηλιοφάνεια και τις υψηλές θερμοκρασίες να επανέρχονται στο προσκήνιο.

Ηλιόλουστος ο καιρός της 25ης Μαρτίου

Σε ανοιξιάτικο κλίμα θα κυλήσει ο καιρός την 25η Μαρτίου, με υψηλές θερμοκρασίες και αίθριο καιρό στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Όπως επεσήμανε στην πρόγνωση καιρού ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, από τη Πέμπτη και ο υδράργυρος θα τραβήξει την ανηφόρα με τα πρώτα στοιχεία να δείχνουν ότι ο καιρός θα είναι πολύ καλός και οι θερμοκρασίες θα ανέβουν κοντά στους 25 βαθμούς την 25η Μαρτίου.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Μπαχούμη 11 | 26820 89799