
Στη Βουλή βρέθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, ενόψει της ψήφισης της κυβερνητικής τροπολογίας για την προστασία του μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τετάρτης (22/10) με τη διεξαγωγή της ονομαστικής ψηφοφορίας που ζήτησε το ΚΚΕ.
Η παρουσία του κ. Δένδια στη Βουλή, δίνει ένα τέλος στις φήμες που κυκλοφόρησαν νωρίτερα ότι επρόκειτο να ψηφίσει με επιστολική ψήφο.
Σημειώνεται ότι, κατά την είσοδο του στη Βουλή, λίγο πριν την έναρξη της ψηφοφορίας, ο Νίκος Δένδιας συνάντησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη της Ελλάδας Μιχάλη χρυσοχοΐδη και τους βουλευτές της ΝΔ, Βασίλη Γιόγιακα και Γιώργο Αμυρά.
Γέλια και χαμόγελα αποτυπώθηκαν από το «γαλάζιο πηγαδάκι» που σχηματίστηκε στιγμές πριν την έναρξη της ψηφοφορίας όπως αναφέρει το parapolitika.gr.
Μάλιστα, ο κ. Αμυράς απευθυνόμενος στον κ. Χρυσοχοΐδη είπε: «Μιχάλη ο υπουργός έγινε το θέμα των ημερών, και αυτοί που βλέπεις από πίσω δεν είναι τιμητικό άγημα, αλλά είναι οι δημοσιογράφοι».
Πάντως για τα στρατόπεδα στην Ήπειρο δεν είπαν τίποτα να συμπληρώσου με εμείς, καθώς εκεί δεν είναι για γέλια αλλά για…



Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897
Πρέβεζα – Μπαχούμη 11 | 26820 89799