
“Η γνωστή ηθοποιός ανέφερε αρχικά πως Είμαι άβαφη, άφτιαχτη και θα με στρώσουν τώρα. Ερχόμαστε για το τεχνικό μέρος, να κάνουμε τις πρόβες μας και από Δευτέρα θα κάνουμε τις πρόβες μας. Από την άλλη Δευτέρα (3/11) μάλλον θα ξεκινήσουμε. Ανυπομονώ και αγωνιώ. Από ο,τι φαίνεται θα υπάρχει αλληλεπίδραση με το κοινό. Δε θέλουμε να πούμε και πολλά πράγματα ακόμα”.
Προσέθεσε, μάλιστα ότι “Ο καλεσμένος πάλι δεν είναι στάνταρ. Δεν είναι κάτι μόνιμο, το σκεφτόμαστε. Η εκπομπή θα ασχολείται με την τρέχουσα πραγματικότητα. Κάθε μέρα μέχρι την ώρα που θα βγει η εκπομπή, θα έχει ο,τι τρέχει. Ως highlight φυσικά, δεν μπορείς να τα προλάβεις όλα. Η σκαλέτα θα πολιτική, κοινωνική και θα έχει και μια σταγόνα χιούμορ, ελπίζουμε, γιατί είναι περίεργα όλα αυτά που μαθαίνουμε κάθε μέρα για το τι συμβαίνει”.
“Για πρώτη φορά νομίζω ότι θα είμαι ο άνθρωπος που πραγματικά είμαι. Φιλτράρω πάντα τι λέω, όσο μπορώ προσπαθώ αλλά δε σημαίνει ότι πέφτω πάντα μέσα. Άνθρωπος είμαι, έχω κάνει και εγώ ατοπήματα λεκτικά, ειδικά όταν ήμουν live. Όταν ήμουν με τη Φαίη και είναι το μόνο live που έχω κάνει, είχα μια αγωνία για το τι λέω και τι δε λέω” δήλωσε στην κάμερα του ΣΚΑΪ η Έλενα Χριστοπούλου και προσέθεσε:
“Τώρα πια δε θέλω να βαδίζω εκεί που βάδιζα. Θέλω καινούργια πράγματα και οι αλλαγές πυ κάνω αι έχω κάνει στη ζωή μου τον τελευταίο καιρό, προσωπικά και επαγγελματικά, να συμβαδίζουν πολύ με το μέσα μου. Με αυτό που έχω αποφασίσει πια”.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897
Πρέβεζα – Μπαχούμη 11 | 26820 89799