Ειδήσεις από την Ήπειρο - Δυτική Ελλάδα

Δήμος Ζηρού- Ο δήμαρχος Γιώργος Γιολδάσης αποδέχτηκε την παραίτηση του αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας

Κοινoποίηση:
Ο δήμαρχος Ζηρού αποδέχτηκε την παραίτηση του αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας ενώ θα ασκεί ο ίδιος τα συγκεκριμένα καθήκοντα.
Δεκτή έκανε την παραίτηση του αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας Ζηρού Ευάγγελου Κωνσταντή ο δήμαρχος Γιώργος Γιολδάσης.
Τα καθήκοντα μέχρι τον ορισμό νέου αντιδημάρχου θα ασκεί ο ίδιος ο δήμαρχος με αναπληρωτή τον Βασίλειο Χρήστου.
Να θυμίσουμε ότι ο κ. Κωνσταντής παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος επικαλούμενος λόγους υγείας και του όγκου των συμβάντων που κλήθηκε να αντιμετωπίσει τους τελευταίους μήνες ο Δήμος Ζηρού χωρίς να διαθέτει τις κατάλληλες υποδομές, το προσωπικό αλλά και τα απαιτούμενα μέσα από την πολιτεία.
Ο κ. Κωνσταντής επίσης χαρακτήρισε ως μαρτυρική την προσπάθεια που καταβάλλει ο κ. Γιολδάσης για να κρατήσει τον Δήμο όρθιο ενώ γνωστοποίησε ότι θα συνεχίσει τη θητεία του ως Δημοτικός Σύμβουλος τιμώντας την ψήφο των πολιτών που τον εξέλεξαν στο συγκεκριμένο αξίωμα.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Μπαχούμη 11 | 26820 89799