Ειδήσεις από την Ήπειρο - Δυτική Ελλάδα

Σπαραγμός στο αεροδρόμιο της Τιμισοάρα για τις σορούς των 7 οπαδών του ΠΑΟΚ, ράγισαν καρδιές στο τρισάγιο – Live όλες οι εξελίξεις

Κοινoποίηση:

Βυθισμένη στη θλίψη παραμένει ολόκληρη η Ελλάδα από τον τραγικό θάνατο των επτά οπαδών του ΠΑΟΚ στον «δρόμο του θανάτου» στη Ρουμανία. Στο αεροδρόμιο της Τιμισοάρα τελέστηκε τρισάγιο πριν τα φέρετρα με τις σορούς των θυμάτων μεταφερθούν με C-130 στην Ελλάδα. Σπαρακτικές σκηνές.

Το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» υποδέχθηκε τους 2 τραυματίες ενώ σε νοσοκομείο της Ρουμανίας παραμένει ο πολυτραυματίας ο οποίος υποβλήθηκε εσπευσμένα σε χειρουργείο μετά από οίδημα που παρουσίασε στον αυχένα του. Και τα 7 θύματα ήταν μεταξύ 20 και 30 χρόνων με το σημαντικότερο κοινό τους… την αγάπη για τον ΠΑΟΚ.

Τροχαίο με τους 7 νεκρούς οπαδούς του ΠΑΟΚ

Τροχαίο με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ: Τα πρόσωπα της τραγωδίας – Ήταν όλοι από 20 έως 30 ετών
Ο Βασίλης Μολντοβάνοφ, ο Βασίλης Πάλο, ο Χρήστος Ζέζιος και ο Γιώργος Κεσανίδης, ο Κώστας Μαρκόπουλος και ο Δημήτρης Μαρωνίτης είναι οι έξι από τους επτά οπαδούς του «Δικεφάλου του Βορρά» που έφυγαν από τη ζωή τόσο πρόωρα και άδικα

Ο Θανάσης Γκουζούρης το έβδομο από τα θύματα της τραγωδίας.

Τα φέρετρα με τις σορούς τοποθετούνται στο C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας που θα τις μεταφέρει στην Ελλάδα – Λευκά τριαντάφυλλα στα φέρετρα.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Ροή Ειδήσεων

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Μπαχούμη 11 | 26820 89799