Ειδήσεις από την Ήπειρο - Δυτική Ελλάδα

Ενημερωτικό σεμινάριο της Ένωσης Φοροτεχνικών Άρτας – Φιλιππιάδας

Κοινoποίηση:

Ενημερωτικό σεμινάριο με θέμα τη δέουσα επιμέλεια, τον ρόλο των λογιστών ως υπόχρεων προσώπων, τη συνέργεια σε φοροδιαφυγή και τον Κώδικα Δεοντολογίας διοργανώνει το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2026 η Ένωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Άρτας – Φιλιππιάδας.

Το σεμινάριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος διαρκούς ενημέρωσης των μελών της Ένωσης και θα φιλοξενηθεί στο Επιμελητήριο Άρτας, στην οδό Κοσμά Αιτωλού 8, με είσοδο από την οδό Πριοβόλου. Η έναρξη είναι προγραμματισμένη για τις 10:00 το πρωί.

Εισηγητές της εκδήλωσης είναι ο Θοδωρής Δ. Καβούκης, δικηγόρος με ειδίκευση στο Φορολογικό Δίκαιο και οικονομολόγος, καθώς και ο Θεόδωρος Δ. Μεσσήνης, δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω με ειδίκευση στο Φορολογικό Δίκαιο και σε ζητήματα Δημόσιας Περιουσίας, επίσης οικονομολόγος.

Η είσοδος στο σεμινάριο είναι δωρεάν για τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη της Ένωσης, ενώ για τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 20 ευρώ.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Ροή Ειδήσεων

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Μπαχούμη 11 | 26820 89799