
Σύμφωνα με την καταγγελία, τον περασμένο Ιούνιο ο παθών δέχθηκε τηλεφώνημα από άγνωστη γυναίκα, η οποία σε συνεργασία με άγνωστο άνδρα τον έπεισε —χρησιμοποιώντας ψευδή στοιχεία— να ανοίξει επενδυτικό λογαριασμό με υποσχέσεις για σημαντικά κέρδη. Ο 62χρονος, πιστεύοντας την απάτη, μετέφερε σταδιακά το ποσό των 33.952,20 ευρώ, το οποίο στη συνέχεια αφαιρέθηκε μέσω τραπεζικών συναλλαγών.
Ύστερα από αξιοποίηση στοιχείων και έρευνα των Αρχών, ταυτοποιήθηκε 67χρονος ημεδαπός ως κάτοχος του τηλεφωνικού αριθμού από τον οποίο πραγματοποιήθηκε η επικοινωνία. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό τουλάχιστον δύο ακόμη ατόμων που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση.
Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κοζάνης, ενώ η δικογραφία θα διαβιβαστεί στον Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897
Πρέβεζα – Μπαχούμη 11 | 26820 89799