ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η PEGASUS MEDIA είναι η κορυφαία και ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρία Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της Ηπείρου, η οποία διαχειρίζεται κορυφαία brands στη Δυτική Ελλάδα.

Η PEGASUS MEDIA διαχειρίζεται στην Ήπειρο δύο ραδιοφωνικούς σταθμούς.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ

101,5 RADIO (ΑΡΤΑ-ΠΡΕΒΕΖΑ- ΛΕΥΚΑΔΑ-ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ)
Ο ραδιοφωνικός σταθμός 101.5 RADIO (πρώην Ράδιο Άρτα – Ενημερωτικός) έχει έδρα στην Άρτα και δίνει έμφαση στην ενημέρωση.
Συνεργασία με τον κορυφαίο ενημερωτικό σταθμό της Ελλάδος

τον REAL FM και τον Νίκο Χατζηνικολάου

ΑΘΛΗΤΙΚΟ

SPORTS FM 102,1 ΗΠΕΙΡΟΥ (ΑΡΤΑ-ΛΕΥΚΑΔΑ-ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ)

Με 24ωρο πρόγραμμα, αναμεταδόσεις από όλα τα γήπεδα –σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ- και ρόστερ για πρωταθλητισμό αποτελεί το μεγαλύτερο αθλητικό brand στη Δυτική Ελλάδα. 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ SITE

Το 7meres.gr φιλοδοξούμε να προσφέρει στους αναγνώστες του μια νέα δυναμική αναγνωστική εμπειρία, με έναν καλύτερο σχεδιασμό και βελτιωμένες τεχνολογικά επιδόσεις.

 Το 7meres.gr είναι μία ιστοσελίδα που αποτελεί την προέκταση της πετυχημένης εβδομαδιαίας εφημερίδας «7ΜΕΡΕΣ» και δίνει τη δυνατότητα στους αναγνώστες να εντοπίσουν αμέσως τα μεγάλα γεγονότα και με εύκολο τρόπο να διαβάζουν τις πιο ενδιαφέρουσες ειδήσεις της ημέρας από την Ελλάδα και τον κόσμο.
Μια νέα προσπάθεια που κάνουμε για την πληρέστερη, αμεσότερη και γρηγορότερη ενημέρωσή σας, για ότι συμβαίνει στην Άρτα, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, Ιωάννινα και Πρέβεζα.

Πιστεύουμε ότι η τεχνολογία και η δημοσιογραφία είναι δύο ιδέες αλληλένδετες και πρέπει να είμαστε πρώτοι και στις δύο.

 Στο 7meres.gr θα μπορείτε καθημερινά να δείτε βίντεο, που αφορούν τρέχοντα γεγονότα, ντοκιμαντέρ από όλη την Άρτα, την Ήπειρο και όχι μόνο, συνεντεύξεις από πρόσωπα της πολιτικής, του αθλητισμού και του πολιτισμού της περιοχής μας, απ’ ευθείας μεταδόσεις διαφόρων εκδηλώσεων, γεγονότων, συνεδριάσεων Συμβουλίων και φυσικά καθημερινό σχολιασμό της επικαιρότητας.

Η προσπάθειά μας γίνεται με σεβασμό στα πρόσωπα και υπευθυνότητα απέναντι στα γεγονότα.

Χωρίς δεσμεύσεις και εξαρτήσεις, με κρίση που θα τεκμηριώνεται.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288
email[email protected]

facebook – 7meres.gr

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288