Αρχική » 7 EDITION » Αφιερωμένο στο Ζαγόρι το 10λεπτο της ΝΔ – «Το κάναμε πράξη» λέει ο Μητσοτάκης για την ένταξή του στον κατάλογο της UNESCO

Αφιερωμένο στο Ζαγόρι το 10λεπτο της ΝΔ – «Το κάναμε πράξη» λέει ο Μητσοτάκης για την ένταξή του στον κατάλογο της UNESCO

Κοινoποίηση:

Αφιερωμένο στο Ζαγόρι και τις προσπάθειες που έκανε η κυβέρνηση για να ενταχθεί και επίσημα στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, είναι το 10 λεπτο βίντεο της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Στο βίντεο που δεσπόζουν εντυπωσιακά πλάνα από τα πετρόχτιστα σπίτια του Ζαγορίου φιλοξενούνται και δηλώσεις κατοίκων για τη σημαντική προσπάθεια που έγινε τα τελευταία χρόνια για την ανάδειξη του τόπου ως Μνημείο παγκόσμιου βεληνεκούς.

Πρωταγωνιστής στο βίντεο ο Κυριάκος Μητσοτάκης που περιοδεύει στα χωριά, περιγράφει τις ομορφιές του και υπογραμμίζει ότι ακόμα μια δέσμευση της ΝΔ που δόθηκε το 2019, έγινε πράξη.

«Με την εκλογή μου ως πρωθυπουργός το 2019 υποσχέθηκα να κάνω ό,τι μπορώ για να αναγνωρισθεί από την UNESCO το απαράμιλλο αυτό φυσικό και ανθρωπογενές κάλλος» σημειώνει ο πρωθυπουργός.

«Ο τόπος αυτός έχει πια το πέπλο προστασίας της UNESCO, το είπαμε και το κάναμε και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους αυτούς που συνέβαλαν σε αυτή την επιτυχία» υπογραμμίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευρισκόμενος στο Ζαγόρι λίγες ημέρες πριν από τις Eυρωεκλογές.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρεται αναλυτικά στο σημαντικό έργο της Κυβέρνησης στον τομέα του Πολιτισμού και στα βήματα που έγιναν για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στη χώρα μας.

«Είμαι υπερήφανος, υλοποιούμε ένα γιγαντιαίο πρόγραμμα πολιτιστικων υποδομών με περισσότερα παό 800 έργα προϋπολογισμού άνω του 1,2 δισ. ευρώ που εξασφαλίσαμε από την ΕΕ και το Ταμείο Ανάκαμψης», τονίζει.

Το βίντεο κλείνει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να εκφράζει την ελπίδα του για ένα ακόμη καλύτερο μέλλον, ενόψει των Ευρωεκλογών. «Είμαι αισιόδοξος ότι αυτή η πορεία προόδου θα συνεχιστεί και μετά τις Ευρωεκλογές. Θα ξεπερνάμε παθογένειες και θα κατακτάμε συνεχώς υψηλότερους στόχους. Για την Ελλάδα μας και τον πολιτισμό μας», αναφέρει.

«Είναι στο χέρι μας, στις 9 Ιουνίου, να έρθουμε σταθερά πιο κοντά στην Ευρώπη. Μια δυνατή πατριωτική φωνή που θα γίνεται σεβαστή στις Βρυξέλλες και σε όλα τα κέντρα αποφάσεων. Για να ολοκληρώσουμε την προσπάθεια που όλοι μαζί ξεκινήσαμε», προσθέτει.

Δείτε το 10λεπτο βίντεο της Νέας Δημοκρατίας:

Το 10λεπτο της ΝΔ για τις εκλογές

 

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288