Αρχική » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Αυτοί είναι οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Ιωαννιτών…

Αυτοί είναι οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Ιωαννιτών…

Κοινoποίηση:

Τους Αντιδημάρχους του Δήμου Ιωαννιτών ανακοίνωσε την Τρίτη 2  Ιανουαρίου 2024 ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας.

Σε δήλωσή του ο νέος δήμαρχος σημειώνει:

«Στις 15 Οκτωβρίου δεσμευτήκαμε πως η επόμενη μέρα του δήμου Ιωαννιτών θα είναι για εμάς το έναυσμα για εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε να δημιουργήσουμε μαζί μέλλον για τον τόπο μας.

Δεσμευτήκαμε για αναβάθμιση της καθημερινότητας των πολιτών και  βελτίωση της ποιότητας ζωής στις γειτονιές της πόλης και τις δημοτικές ενότητες.

Δεσμευτήκαμε για μια δημοτική αρχή που θα λειτουργεί με διαφάνεια, λογοδοσία και αποτελεσματικότητα.

Δεσμευτήκαμε για ένα ανοιχτό δημαρχείο για όλους.

Σήμερα, με την ανακοίνωση των αντιδημάρχων, σηματοδοτούμε την έναρξη της προσπάθειάς μας για να κάνουμε όλα όσα δεσμευτήκαμε πράξη.

Οι αναγκαίες αλλαγές στο διοικητικό σχήμα του δήμου Ιωαννιτών, μετά και την κατάργηση των νομικών προσώπων, είναι μια πρόκληση την οποία καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε άμεσα.

Με το νέο Οργανισμό που θα προκύψει θα καθοριστούν οι τελικές θέσεις ευθύνης.

Ως τότε οι αντιδήμαρχοι που επιλέχτηκαν θα κληθούν, πέραν όλων των άλλων, να συνεισφέρουν στην ομαλή μετάβαση στο νέο τοπίο που θα δημιουργηθεί.

Πρώτος εγώ, ως δήμαρχος, αλλά και οι νέοι αντιδήμαρχοι αναλαμβάνουμε την ευθύνη της υλοποίησης του σχεδίου μας, για να υπηρετήσουμε τους δημότες που μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους.

Και θα το κάνουμε πιστοί στις αξίες και τον ηθικό μας κώδικα, με πνεύμα συνεργασίας και διαφάνειας, μακριά από αλαζονικές  συμπεριφορές.

Με καθημερινή λογοδοσία στους συμπολίτες μας ξεκινάμε με αισιοδοξία, μεγάλη όρεξη για προσφορά και πίστη στις δυνάμεις μας για να καταφέρουμε να φτάσουμε όλοι μαζί τα Γιάννενα εκεί που τους αξίζουν».

 

Οι αντιδήμαρχοι

Οι αντιδήμαρχοι είναι οι εξής:

 1. ΘΩΜΑΣ ΓΙΩΤΙΤΣΑΣ Αντιδήμαρχος Αναπτυξιακού Προγραμματισμού – Ψηφιακής Διακυβέρνησης, και πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής  του Δήμου Ιωαννιτών
 2. ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΚΑΣΣΗΣ: Αντιδήμαρχος Πρωτογενούς Τομέα-     Περιφερειακής Ανάπτυξης – Προστασίας της Λίμνης και Ενέργειας, ο οποίος αναλαμβάνει και την εποπτεία και τον συντονισμό των θεμάτων ενεργειακών κοινοτήτων
 3. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΚΟΓΚΟΣ:  Αντιδήμαρχος Τεχνικών  Έργων και Υποδομών – Χωροταξικού σχεδιασμού – Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας
 4. ΓΕΩΡΓΙΑ  ΓΙΩΤΗ : Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Δημοτικής Περιουσίας  και Κληροδοτημάτων
 5. ΣΟΦΙΑ ΜΑΡΚΟΥΛΑ : Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Προστασίας, Προσχολικής Ηλικίας, Ισότητας , Αντιμετώπισης Διακρίσεων και Έμφυλης Βίας, η οποία αναλαμβάνει επίσης την εποπτεία και τον συντονισμό λειτουργίας του καταργηθέντος  Ν.Π.Δ.Δ.   «Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας-Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής» καθώς και την εποπτεία και τον συντονισμό λειτουργίας του καταργηθέντος  Ν.Π.Δ.Δ.   «Ζωγράφειος Οίκος Ευγηρίας».
 6. ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΙΝΤΟΣ :  Αντιδήμαρχος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Αθλητισμού, Μεταναστευτικής Πολιτικής, Νέας Γενιάς και Εθελοντισμού
 7. ΜΗΝΑΣ ΠΑΣΧΟΠΟΥΛΟΣ :  Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Πολιτιστικών Θεσμών και  Εκδηλώσεων, ο οποίος αναλαμβάνει επίσης την εποπτεία και τον συντονισμό του Δημοτικού Ωδείου, του Εικαστικού Εργαστηρίου, της Φιλαρμονικής του Δήμου, του Τμήματος Παραδοσιακών Χορών , της Ερασιτεχνικής Σχολής Κλασικού και Σύγχρονου Χορού, των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης (  Τμήματα της καταργηθείσας Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Νεολαίας και Άθλησης Δήμου Ιωαννιτών ), καθώς και την εποπτεία και τον συντονισμό της λειτουργίας του καταργηθέντος Ν.Π.Δ.Δ. «Σπήλαιο Περάματος»
 8. ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΛΑΣΧΑΣ : Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας , Έργων Συντήρησης, Πρασίνου, Παιδικών Χαρών – Αδέσποτα Ζώα (Εργοτάξιο)
 9. ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΑΤΣΗΣ : Αντιδήμαρχος Εμπορίου Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας και Τουρισμού, ο οποίος αναλαμβάνει επίσης τις κατά τόπο αρμοδιότητες της Δημοτικής Ενότητας Ιωαννίνων και Νήσου.
 10. ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ : Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Διαχείρισης & Συντήρησης Οχημάτων και Πολιτικής Προστασίας
 11. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΡΕΝΤΖΑΣ : Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Δημοτικών Ενοτήτων και Τμημάτων Δόμησης και Ελέγχου Κατασκευών της Δ/νσης Περιβάλλοντος & Πολεοδομίας, ο οποίος αναλαμβάνει επίσης τις κατά τόπο αρμοδιότητες που αφορούν στις χωρικές αρμοδιότητες των Δ.Ε. Παμβώτιδας, Μπιζανίου, Ανατολής και Περάματος.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288