Αρχική » ΕΛΛΑΔΑ » Αγρίνιο: Αναβιώνει στο δικαστήριο η υπόθεση ασέλγειας σε βάρος 4χρονου αγοριού από τον ποδοσφαιριστή

Αγρίνιο: Αναβιώνει στο δικαστήριο η υπόθεση ασέλγειας σε βάρος 4χρονου αγοριού από τον ποδοσφαιριστή

Κοινoποίηση:

Στις δικαστικές αίθουσες αναμένεται να αναβιώσει την Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024, η υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ενός ανήλικου 4χρονου αγοριού, που φέρεται να τελέστηκε την Άνοιξη του 2021, στο Αγρίνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThermoNews.gr, στο Αναθεωρητικό Στρατιωτικό Δικαστήριο Αθηνών, θα εκδικαστεί η έφεση που άσκησε ο 29χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει καταδικαστεί ομόφωνα σε πρώτο βαθμό για την υπόθεση, με ποινή κάθειρξης 7 ετών, χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα.

Ο Εισαγγελέας του Αναθεωρητικού Στρατιωτικού Δικαστηρίου Αθηνών (Εφετείο), άσκησε έφεση με την οποία ζητά να μην αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό στοιχείο στον κατηγορούμενο. Όλα συνέβησαν την περίοδο που ο κατηγορούμενος εκτελούσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις. Για τον λόγο αυτόν, η υπόθεση εκδικάστηκε στο Στρατιωτικό Δικαστήριο Ιωαννίνων.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι με παραγγελία της Αντεισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, έχει ασκηθεί από τον Δεκέμβριο του 2023, ποινική δίωξη στον 29χρονο και σε ακόμη τρία συγγενικά του πρόσωπα, για το αδίκημα της πορνογραφίας ανηλίκων κάτω των 15 ετών (προμήθεια για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας), σύμφωνα με υλικό που βρέθηκε σε ηλεκτρονικό υπολογιστή που κατάσχεσαν οι αρχές από την οικία του κατηγορούμενου.

Οι συγγενείς του 7χρονου πλέον αγοριού, ζητούν να τιμωρηθούν όλοι ανεξαιρέτως οι υπεύθυνοι άμεσα και παραδειγματικά.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288