Αρχική » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Αναστάσιος Δράκος- Προτεραιότητα για την Πρέβεζα ένα σύγχρονο οδικό δίκτυο και ένα πλήρως στελεχωμένο νοσοκομείο

Αναστάσιος Δράκος- Προτεραιότητα για την Πρέβεζα ένα σύγχρονο οδικό δίκτυο και ένα πλήρως στελεχωμένο νοσοκομείο

Κοινoποίηση:

Στην εκπομπή του Βασίλη Ιωάννου, που μεταδίδεται κάθε Δευτέρα στον prisma 91.6, ήταν καλεσμένος ο κ. Αναστάσιος Δράκος, αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου, αρμόδιος για τα θέματα του τομέα Εμπορίου και Απασχόλησης.

Ήταν η πρώτη ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Δράκος, μετά τις εκλογές του Οκτώβρη και την ανάληψη των καθηκόντων του ως αντιπεριφερειάρχης.

Σε ένα ιδιαίτερα φιλικό και εγκάρδιο κλίμα απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που τέθηκαν και είχε την ευκαιρία να δημοσιοποιήσει τις πρώτες σκέψεις για τον  τρόπο που θα λειτουργήσει και θα ασκήσει τις αρμοδιότητες και τις υποχρεώσεις του.

Ευχαρίστησε τους πολίτες του νομού για την μεγάλη αποδοχή που έτυχε η υποψηφιότητα του, αλλά και τον Αλέκο Καχριμάνη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό του, να του εμπιστευτεί από τον πρώτο χρόνο θέση αντιπεριφερειάρχη.

Σημείωσε επίσης ότι ήδη μετά από συνεννόηση που είχε με τον Περιφερειάρχη του έχει παραχωρηθεί σχετικό γραφείο στο κτίριο της ΠΕ Πρέβεζας, για να ασκεί τα καθήκοντά του και να δέχεται φορείς και πολίτες.

Στο ερώτημα για το ποιες είναι οι προτεραιότητες της Περιφέρειας Ηπείρου, απάντησε ότι όπως έχει επαναλάβει επανηλλειμένα ο κ. Καχριμάνης, η Πρέβεζα έχει πρωτίστως ανάγκη από ένα σύγχρονο οδικό δίκτυο και από ένα πλήρως στελεχωμένο νοσοκομείο.

Τέλος στο ερώτημα που του απεύθυνε ο Βασίλης Ιωάννου, “αν μετά από την επιτυχία του στις Περιφερειακές εκλογές έχει και άλλες μεγαλύτερες φιλοδοξίες”, ο κ. Δράκος απάντησε ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει σ’ αυτή τη φάση είναι η Αυτοδιοίκηση και η όσο το δυνατόν πληρέστερη άσκηση των καθηκόντων του.

prevezatoday.gr

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288