Αρχική » ΕΛΛΑΔΑ » Αράχνη “Μαύρη Χήρα” τσίμπησε 35χρονο στη Λευκάδα

Αράχνη “Μαύρη Χήρα” τσίμπησε 35χρονο στη Λευκάδα

Κοινoποίηση:

Με φρικτούς πόνους στο πόδι έφτασε στο νοσοκομείο Λευκάδας, ένας 35χρονος ο οποίος νωρίτερα είχε δεχτεί δάγκωμα από αράχνη «Μαύρη Χήρα».

Ο άτυχος άνδρας δέχτηκε το τσίμπημα της αράχνης όταν φόρεσε τα παπούτσια εργασίας τα οποία είχε έξω από το σπίτι του, κοντά σε ξύλα για το τζάκι. Τη στιγμή που ένιωσε το δάγκωμα δεν έδωσε μεγάλη σημασία, καθώς θεώρησε πως κάποιο πετραδάκι ή κάποιο αγκάθι ήταν αυτό που τον ενόχλησε και συνέχισε τις εργασίες του.

Περίπου μισή ώρα αργότερα, όμως, ο πόνος άρχισε να γίνεται έντονος και έτσι έβγαλε το παπούτσι του για να δει τι συμβαίνει, διαπιστώνοντας πως τον είχε δαγκώσει μια κατάμαυρη αράχνη «Μαύρη Χήρα» 2-3 εκατοστών η οποία ήταν ακόμα επάνω στο πόδι του, σύμφωνα με όσα αναφέρει το ilefkada.gr.

Ο πόνος είχε γίνει αβάσταχτος για τον 35χρονο από τη Λευκάδα

Μέσα σε λίγα λεπτά ο πόνος άρχισε να γίνεται αφόρητος, ενώ όσο περνούσε ο χρόνος άρχισε να νιώθει το πόδι του να μουδιάζει. Αντιλήφθηκε τότε πως η κατάστασή του ήταν επικίνδυνη, και παρόλο που δεν έχει σχετικές αλλεργίες, μπήκε στο αυτοκίνητό του για να πάει στο Γενικό Νοσοκομείο της Λευκάδας.

Στα 10-15 λεπτά που χρειάστηκε για να φτάσει στο νοσοκομείο, ο πόνος είχε πλέον γίνει αβάσταχτος, και πια δεν ένιωθε καθόλου το πόδι του από το μούδιασμα, ενώ όπως περιέγραψε στο ilefkada.gr, ένιωθε τον πόνο να «ανεβαίνει» προς τον κορμό του.

Αμέσως οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό του ΓΝΛ, επιλήφθηκαν της κατάστασής του και του χορηγήθηκε η προβλεπόμενη φαρμακευτική αγωγή, ενώ νοσηλεύτηκε το βράδυ στο νοσοκομείο για συνεχή παρακολούθηση.

Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά και μετά από 24 ώρες ο πόνος είχε υποχωρήσει αρκετά και έτσι πήρε εξιτήριο, ενώ για μερικές μέρες ακόμα θα λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288