Άρτα: Άφησε σακούλα με 5.600 ευρώ σε πυλωτή πολυκατοικίας – Βρήκαν τα στοιχεία του δράστη

Κοινoποίηση:

Από την έρευνα του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Άρτας, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ημεδαπού, ο οποίος εμπλέκεται σε περίπτωση τηλεφωνικής απάτης, που έλαβε χώρα την 29-3-2025 στην Άρτα.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, άγνωστος συνεργός του τηλεφώνησε σε ηλικιωμένη παριστάνοντας τον αστυνομικό και της ζήτησε την καταβολή χρημάτων, προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος ο γιος της, ο οποίος δήθεν είχε προκαλέσει θανατηφόρο τροχαίο, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένα τρίχρονο παιδί.

Ακολουθώντας τις υποδείξεις του, η ηλικιωμένη άφησε σακούλα με το χρηματικό ποσό των -5.600- ευρώ στην πυλωτή της πολυκατοικίας της, που όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, παρέλαβε αμέσως μετά ο κατηγορούμενος.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Ροή Ειδήσεων

Βρείτε μας online

Our Brands

Αποκλειστική συνεργασία με τον
Περιφεριακό Τηλεοπτικό Σταθμό

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Μπαχούμη 11 | 26820 89799