Αρχική » ΕΛΛΑΔΑ » Άρτα: Aνατροπή με τον καιρό από το απόγευμα της Κυριακής [χάρτες]

Άρτα: Aνατροπή με τον καιρό από το απόγευμα της Κυριακής [χάρτες]

Κοινoποίηση:

Για τα καλά χαλάει ο καιρός από το βράδυ της Κυριακής (25.02.2024) με ραγδαία επιδείνωση η οποία θα περιλαμβάνει καταιγίδες και πιθανότατα χαλαζοπτώσεις.

Όπως αναφέρει η ΕΜΥ σε έκτακτο δελτίο, ο καιρός επιδεινώνεται από το βράδυ της Κυριακής. Οι καταιγίδες θα ξεκινήσουν από τα δυτικά και θα επεκταθούν και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Αναλυτικότερα:

Άρτα: Το Σάββατο θα κυλήσει με εναλλαγές περιόδων αυξημένης συννεφιάς με ανοίγματα με λίγο ήλιο. Η συννεφιά θα δίνει κατά διαστήματα βροχές και μπόρες, φαινόμενα που δε θα έχουν μεγάλη διάρκεια. Κακή θα είναι η διαύγεια της ατμόσφαιρας.

Κυριακή: Η Κυριακή θα ξημερώσει και μέχρι νωρίς το απόγευμα θα κυλήσει με διαστήματα αυξημένης συννεφιάς, που θα εναλλάσσονται και μικρά ανοίγματα με ήλιο. Μέσα στο διάστημα αυτό δεν αποκλείεται ένα πέρασμα σύντομων βροχών από αρκετές περιοχές, αλλά όχι κάτι αξιόλογο. Όσο θα οδεύουμε προς αργά το απόγευμα και μετά κάπως περισσότερες βροχές αναμένεται να επηρεάσουν την περιφέρεια, οι οποίες σε τοπικό επίπεδο ίσως δυναμώσουν πρόσκαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από Νοτιοανατολικές διευθύνσεις 4-5Bf. Η θερμοκρασία θα είναι υψηλή, τουλάχιστον μέχρι νωρίς το απόγευμα, φτάνοντας τους 19°C, ίσως και τους 20°C, σε πεδινές και παράκτιες περιοχές, τους 15°C σε ημιορεινές και τους 12°C σε ορεινές.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288