Αρχική » ΑΡΤΑ » Άρτα: Από Απρίλιο… καλοκαίρι: Δείτε πόσο θα φτάσει η θερμοκρασία

Άρτα: Από Απρίλιο… καλοκαίρι: Δείτε πόσο θα φτάσει η θερμοκρασία

Κοινoποίηση:

Μπορεί να διανύουμε μόλις την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου, αλλά ήδη ο υδράργυρος σκαρφάλωσε στους 25 βαθμούς Κελσίου.

Aναλυτικότερα:

Άρτα: Η Κυριακή θα κυλήσει με ήλιο, ζέστη για την εποχή και καλή διαύγεια στην ατμόσφαιρα σε όλες τις περιοχές.

Δευτέρα: Με ζέστη και φυσικά ηλιοφάνεια θα κυλήσει και η Δευτέρα στην Ήπειρο. Καλή διαύγεια θα έχει η ατμόσφαιρα. Οι άνεμοι μόνο το πρωί θα φτάνουν τα 4Bf από Βορειοανατολικές διευθύνσεις, για να στραφούν στη συνέχεια σε Δυτικούς έως 3Bf. Ο υδράργυρος θα φτάσει το μεσημέρι τους 25°C στα πεδινά, 24°C στα ημιορεινά και τα παράκτια και τους 22°C στα ορεινά.

Τρίτη: Δε θα αλλάξει πολύ ο καιρός και την Τρίτη στην Ήπειρο, καθώς προβλέπεται ήλιος με παροδικές νεφώσεις από το μεσημέρι κατά τόπους, λίγο πυκνότερες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από Νοτιοδυτικές διευθύνσεις έως 3Bf και τοπικά στα παράλια 4Bf. Η θερμοκρασία θα πέσει λίγο, έτσι το μεσημέρι θα φτάσει τους 24°C στα πεδινά, 22°C-23°C στα ημιορεινά και τα παράλια και τους 21°C στα ορεινά.

Τετάρτη: Με ηλιοφάνεια θα κυλήσει και η Τετάρτη στην Ήπειρο και μόνο το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα στα ορεινά της Πίνδου θα συννεφιάσει πρόσκαιρα. Η πιθανότητα εκεί να σημειωθεί μεμονωμένη κι ολιγόλεπτη μπόρα είναι αμελητέα. Οι άνεμοι δε θα ξεπερνούν τα 3Bf από Νοτιοδυτικές διευθύνσεις, ενώ η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή, θα φτάσει το μεσημέρι τους 24°C σε πεδινές περιοχές, τους 23°C σε ημιορεινές και παραλιακές και τους 20°C-21°C σε ορεινές.

Άρτα: Δείτε πόσο θα φτάσει η θερμοκρασία αυτή την εβδομάδα

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288