Αρχική » ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ » Άρτα: Επαναλειτουργεί το Δημοτικό Κολυμβητήριο

Άρτα: Επαναλειτουργεί το Δημοτικό Κολυμβητήριο

Κοινoποίηση:

Ο Δήμος Αρταίων ενημερώνει ότι το Δημοτικό Κολυμβητήριο επανέρχεται στην κανονική του λειτουργία από τη Δευτέρα 15/01/2024.

Μετά από αυτοψία στο χώρο του κολυμβητηρίου διαπιστώθηκαν τα κάτωθι: στην αντλία θερμότητας που τοποθετήθηκε με την ενεργειακή αναβάθμιση δεν υπήρχε σύστημα αυτοματισμού ώστε να αποδίδεται η επιθυμητή θερμοκρασία του νερού. Με στόχο την άμεση επαναλειτουργία του χρησιμοποιήθηκε ο καυστήρας πετρελαίου και προς το παρόν απομονώθηκε η αντλία, όπως επίσης έγιναν και όλες οι εργασίες καθαρισμού.

Το αμέσως επόμενο διάστημα, αφού γίνει μελέτη για τοποθέτηση συστήματος αυτοματισμού θερμοκρασίας του νερού, θα χρησιμοποιηθεί και η αντλία θερμότητας και θα γίνουν όλες οι απαιτούμενες παρεμβάσεις για την όσο το δυνατό καλύτερη λειτουργία του κολυμβητηρίου με το μικρότερο δυνατό κόστος. Επίσης ο Δήμος Αρταίων θα προχωρήσει σε προμήθεια φίλτρου άμμου και συστήματος φίλτρανσης κολυμβητικών δεξαμενών, τα οποία δεν έχουν αλλαχθεί από την αρχική λειτουργία του κολυμβητηρίου.

Το κολυμβητήριο θα λειτουργεί όλο το χρόνο ως οφείλουμε στους πολίτες της Άρτας, αρχής γενομένης από τη Δευτέρα 15/01/2024.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288