Αρχική » ΔΗΜΟΦΙΛΗ » Άρτα – Η “γνωστή” “Παρασκευούλα” περιφερόταν γυμνή στους δρόμους. Πρέπει άμεσα να βρεθεί λύση (ΦΩΤΟ)

Άρτα – Η “γνωστή” “Παρασκευούλα” περιφερόταν γυμνή στους δρόμους. Πρέπει άμεσα να βρεθεί λύση (ΦΩΤΟ)

Κοινoποίηση:

Σχεδόν όλοι οι Αρτινοί έχουν αντιληφθεί στους δρόμους της πόλης την “Παρασκευούλα”.

Την νεαρή γυναίκα που δημιουργεί συνεχώς πολλά θέματα με τη συμπεριφορά της- δεν γνωρίζουμε την ψυχολογική της κατάσταση – όπως το Σάββατο που  περιφερόταν  γυμνή στους δρόμους της Άρτας.

Το ερώτημα όλων μας είναι γιατί δεν μπορεί να μεριμνήσει η πολιτεία και οι φορείς ώστε να δοθεί μία λύση, περισσότερο για την ίδια.

 

Έχουν ειπωθεί πολλά, ότι η οικογένειά της κάνει ότι μπορεί για να πάει σε ίδρυμα αλλά οι γνωματεύσεις των γιατρών δεν καταδεικνύουν κάτι τέτοιο και άλλα πολλά. Δεν γνωρίζουμε τελικά την αλήθεια…

Ο γνωστός Δικηγόρος Δημήτρης Λαμπράκης ρίχνει φως στην υπόθεση αυτή με το ποστ που ανέβασε στο fb

“Η γνωστή στην πόλη μας “Παρασκευούλα” πριν από λίγες ημέρες κατηγορήθηκε ότι θανάτωσε ένα γάτο με συνέπεια, να συλληφθεί και να κρατηθεί μέχρις ότου οι κ.κ. Ανακριτής & Εισαγγελέας να αποφανθούν για την τύχη της, οι οποίοι δικαστικοί λειτουργοί αντιλήφθηκαν το γεγονός “ότι ο γάτος είχε ήδη πεθάνει από ατύχημα όταν η νεαρή γυναίκα τον βρήκε και τον συμμάζεψε από τον δρόμο και τον περιέφερε στην οδό Ζάρρα”.

Η ίδια νεαρή γυναίκα είναι αυτή που σκαρφαλώνει σε ταράτσες και απειλεί να αυτοκτονήσει, αυτή που μπαίνει, για να παίξει, σε σκουπιδοτενεκέδες, περιφέρεται με ελαφρύ ρουχισμό στο κρύο, επιδεικνύει αυτοκαταστροφική συμπεριφορά, ταλαιπωρείται και ταλαιπωρεί δημόσιες υπηρεσίες, επιχειρήσεις και πολίτες.

Και μπορεί κάποιοι να την βλέπουμε και να στενοχωρούμαστε ή και να γελούμε ακόμη, όμως ανά πάσα στιγμή αποτελεί κίνδυνο τόσο για τον εαυτό της όσο και για τους τρίτους.

Είναι βέβαιο ότι η κατάσταση αυτή απαιτεί ιδιαίτερη μεταχείριση την οποία φιλότιμα επιδεικνύει και η δικαστική και η αστυνομική αλλά και η δημοτική αρχή αλλά μάλλον δεν φθάνει.

Ισως η -επ’ αόριστο- φιλοξενία της σε ένα ίδρυμα ή η συντροφιά ενός σκύλου μαζί με το ποδήλατό της, που τόσο αγαπάει, να της αλλάξει την ζωή προς το καλύτερο”.

Μακάρι να δοθεί ένα τέλος σε αυτή την τραγική καθημερινότητα της γυναίκας…

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288