Αρχική » 7 EDITION » Άρτα: Με ευχές για αποπεράτωση ο Πανηγυρικός Εσπερινός της Αναλήψεως στον ομώνυμο νεοανεγειρόμενο ναό εντός του νέου Κοιμητηρίου

Άρτα: Με ευχές για αποπεράτωση ο Πανηγυρικός Εσπερινός της Αναλήψεως στον ομώνυμο νεοανεγειρόμενο ναό εντός του νέου Κοιμητηρίου

Κοινoποίηση:

Στο νέο Κοιμητήριο της Άρτας μετέβη το απόγευμα της Τετάρτης 12 Ιουνίου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος ο οποίος χοροστάτησε στον Πανηγυρικό Εσπερινό της εορτής της Αναλήψεως που τελέστηκε στον ομώνυμο νεοανεγειρόμενο ναό.

Πριν από τον Εσπερινό, τελέστηκε η Αναστάσιμη «Εναρκτήριος Ακολουθία» και ψαλλομένου, για τελευταία, για φέτος, φορά, του «Χριστός Ανέστη», λιτανεύθηκε, σε κλίμα συγκινήσεως, η εικόνα της Αναστάσεως ανάμεσα στους τάφους.

Αμέσως μετά, τελέστηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός της Αναλήψεως στο πέρας του οποίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος ευχαρίστησε τον Δήμο Αρταίων για την έως τώρα πρόοδο της ανοικοδόμησης του ναού και ευχήθηκε την επομένη χρονιά, να έχει ολοκληρωθεί η ανέγερση της εκκλησίας, ώστε να τελεστεί ανήμερα της Αναλήψεως και Θεία Λειτουργία.

Ο Σεβασμιώτατος τόνισε ότι ο Κοιμητηριακός Ναός δέχεται δάκρυα από πονεμένους ανθρώπους, οι οποίοι βρίσκουν στήριγμα στον Θεό, για να αντέξουν τις απώλειες αγαπημένων προσώπων.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288