Αρχική » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Άρτα- Ο Θοδωρής Σερέτης, αναλαμβάνει Συντονιστής Ηπείρου της Γραμματείας Δικαιωμάτων του Παιδιού για την Νέα Δημοκρατία!

Άρτα- Ο Θοδωρής Σερέτης, αναλαμβάνει Συντονιστής Ηπείρου της Γραμματείας Δικαιωμάτων του Παιδιού για την Νέα Δημοκρατία!

Κοινoποίηση:

Δικαιωμάτων του Παιδιού | Νέα Δημοκρατία

Δελτίο Τύπου

Την Τρίτη 14/05/2024, μου ανατέθηκαν απο τη Νέα Δημοκρατία, καθήκοντα Συντονιστή Ηπείρου της Γραμματείας Δικαιωμάτων του Παιδιού, βάση της υπ. αριθμ. πρωτ. 190 απόφασης της Νέας Δημοκρατίας.

Τιμή μεγάλη και ευθύνη ακόμα μεγαλύτερη. Αυτές οι λέξεις περιγράφουν τις σκέψεις και τα συναισθήματα μου τη μέρα αυτή. Θέλω να ευχαριστήσω την κ. Μαρία Καραγιάννη, Γραμματέα Δικαιωμάτων του Παιδιού της Νέας Δημοκρατίας, για την τιμή, να μου αναθέσει καθήκοντα Συντονιστή Ηπείρου, σε ένα τόσο ευαίσθητο χαρτοφυλάκιο, όπως αυτό της Γραμματείας Δικαιωμάτων του Παιδιού  της Νέας Δημοκρατίας.

Υπό το πρίσμα της ευθύνης αυτής, εκφράζω την πίστη μου συνολικά για την επιτυχία του έργου της Νέας Δημοκρατίας αλλά και όλων των Γραμματειών της, με την άξια καθοδήγηση της Γραμματέως της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. και Βουλευτή Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών,   Κα. Μαρίας  Συρεγγέλα.

Η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, από το 2019 αντιλαμβανόμενοι τις σύγχρονες προκλήσεις με στοχευμένα μέτρα και πολιτικές, κατάφεραν να κάνουν πολλά και σημαντικά  βήματα για τη θωράκιση της παιδικής προστασίας, παρά τις τεράστιες δυσκολίες που ήρθαν στη διαδρομή. Αυτά τα βήματα καλούμαστε να μετατρέψουμε σε άλματα. Προχωράμε ΜΑΖΙ για τα παιδιά μας. Για μια κοινωνία σύγχρονη, ποιοτική, ισότιμη και συμπεριληπτική.

Σταθερά, τολμηρά, μπροστά.

Σύντομο βιογραφικό του νέου Συντονιστή Ηπείρου της Γραμματείας Δικαιωμάτων του Παιδιού της Νέας Δημοκρατίας.

Έχω σπουδάσει Βιολογία και Οδοντιατρική, ενώ είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διαχείριση Κρίσεων & Πολιτική Προστασία.

Δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά ως ιδιώτης Οδοντίατρος

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288