Αρχική » 7 EDITION » Άρτα: Προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων σε αυτούς τους δρόμους

Άρτα: Προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων σε αυτούς τους δρόμους

Κοινoποίηση:

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Άρτας, κατά τη διεξαγωγή του 8ου Ημιμαραθώνιου Άρτας «Ο Δρόμος του Γιοφυριού» την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024.

α. Την προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων, από ώρες 08:00’ έως 13:00’ της (31-03-2024) ημέρα Κυριακή στις ενταύθα οδούς: Νικηφόρου Αγγέλου, Βασιλέως Πύρρου, Νικολάου Πλαστήρα, Σκουφά, Πέτρου Γαρουφαλλιά, Ζάρρα, Κομμένου (από Μικράς Ασίας έως Ορλάνδου), Ορλάνδου, Βασιλέως Κωνσταντίνου, Αγίου Μάρκου, Μακρυγιάννη, Φιλελλήνων, Κωστή Παλαμά, Τζαβέλλα και Αμβρακίας.

β. Την προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων, από ώρες 08:00’ έως 13:00’ της (31-03-2024), ημέρα Κυριακή:

  • στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων- Άρτας (ρεύμα προς Ιωάννινα) , από τον Κόμβο Στρατοπέδου Παπακώστα-Διόδια έως τη Διασταύρωση Γραμμενίτσας,

  • στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων-Άρτας (ρεύμα προς Άρτα) από τη Διασταύρωση Κωστακιών έως τη Διασταύρωση με την οδό Ζάρρα,

  • στην Επαρχιακή οδό Άρτας- Χανοπούλου (ρεύμα προς Χανόπουλο) έως τη Διασταύρωση για Γραμμενίτσα,

  • στην Επαρχιακή οδό Γραμμενίτσας-Βλαχέρνας έως το φράγμα ΠΟΥΡΝΑΡΙ ΙΙ και

-στην Εθνική Οδό Άρτας- Τρικάλων (ρεύμα προς Άρτα) από τη Διασταύρωση για ΠΟΥΡΝΑΡΙ I έως τον Κόμβο Στρατοπέδου Παπακώστα.

γ. Την προσωρινή απαγόρευση της στάθμευσης των οχημάτων από ώρες 08:00’ έως 13:00’ της (31-03-2024), ημέρα Κυριακή, από την είσοδο του Κάστρου Άρτας όπου είναι και η αφετηρία των αγώνων στην οδό Γ. Παπαγεωργίου προς την οδό Νικηφόρου Αγγέλου .

  • Η εκτροπή της κυκλοφορίας θα γίνεται μέσω παρακαμπτήριων οδών, σύμφωνα με τις υποδείξεις των ορισθέντων στα σημεία Αστυνομικών.

Η τοποθέτηση των σχετικών σημάνσεων-πινακίδων ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Άρτας (σε συνεργασία με το Δήμο Αρταίων), το οποίο εξουσιοδοτείται για τη λήψη πρόσθετων μέτρων κυκλοφοριακής ασφάλειας, εφόσον απαιτηθεί.

Οι ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες το επιβάλλουν, κατά την κρίση της Επικεφαλής των μέτρων του Τμήματος Τροχαίας Άρτας.

Οι Παραβάτες της παρούσας απόφασης, διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 «Περί Κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως τροποποιήθηκε – αντικαταστάθηκε και ισχύει, καθώς και με τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις.

Από τις παραπάνω απαγορεύσεις εξαιρούνται τα οχήματα άμεσης ανάγκης.

Η ισχύς της παρούσας απόφασης αρχίζει από την δημοσίευση της, σύμφωνα με το άρθρο 109 του Ν.2696/1999 Κ.Ο.Κ., την ανάρτηση της στο διαδίκτυο σύμφωνα με το άρθρο 4 Ν.3861/2010, την τοποθέτηση των σχετικών πινακίδων σήμανσης και την παρουσία τροχονόμων του Τμήματος Τροχαίας Άρτας.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288