Αρχική » ΑΡΤΑ » Άρτα: Ραγδαία αλλαγή του καιρού – Νέα κακοκαιρία express

Άρτα: Ραγδαία αλλαγή του καιρού – Νέα κακοκαιρία express

Κοινoποίηση:

Μια νέα κακοκαιρία express έρχεται από την Ιταλία, επηρεάζοντας από το απόγευμα και τη χώρα μας και φέρνοντας βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους πιο έντονες.

Αναλυτικότερα:

Άρτα: Η Δευτέρα θα ξημερώσει με μεγάλα ανοίγματα με ήλιο και λίγα σύννεφα, αλλά από το μεσημέρι οι νεφώσεις, ερχόμενες από το Ιόνιο, θα αυξηθούν. Έτσι, προς το απόγευμα θα ξεκινήσουν βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα είναι τοπικά ισχυρές. Πυκνές χιονοπτώσεις θα δεχθούν τα ορεινά, οι οποίες μέχρι αργά το απόγευμα θα “κατηφορίσουν” μέχρι τα υψόμετρα των 900-1000 περίπου μέτρων. Από το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν, αλλά θα συνεχιστούν με μικρότερες εντάσεις και πιο τοπικό χαρακτήρα και τη νύχτα.

Τρίτη: Με αυξημένες νεφώσεις θα ξεκινήσει η Τρίτη στην Ήπειρο, αλλά θα υπάρχουν και κάποια ανοίγματα με ήλιο, κυρίως στα παραθαλάσσια τμήματα. Μέσα στη μέρα τα σύννεφα θα πρέπει να δώσουν διάσπαρτες μπόρες και παροδικές μπόρες χιονιού στα ορεινά, αλλά ο καιρός από αργά το μεσημέρι και μετά αναμένεται να βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν από Βορειοδυτικές διευθύνσεις έως 4Bf και πρόσκαιρα στα παράλια έως 5Bf. Η θερμοκρασία σε πτώση, το μεσημέρι θα φτάσει τους 14°C στα πεδινά και παραθαλάσσια, τους 10°C στα ημιορεινά και τους 7°C στα ορεινά.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288