Αρχική » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » «Αρτινών Συνεργασία» προς Δημοτική Αρχή για την υπόθεση ΞΕΝΙΑ Άρτας

«Αρτινών Συνεργασία» προς Δημοτική Αρχή για την υπόθεση ΞΕΝΙΑ Άρτας

Κοινoποίηση:

«Αρτινών Συνεργασία» προς Δημοτική Αρχή για την υπόθεση ΞΕΝΙΑ:

Τα ψέματα του κ. Σιαφάκα αποκαλύπτονται. Υπέβαλε αίτημα για Πολιτιστικό Κέντρο, δεν ξέρει τι να κάνει στο νέο ΕΣΠΑ, φοβάται να φέρει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, δεν πάει το θέμα στο ΚΑΣ.  

Σε «βέρτιγκο» ο κ. Σιαφάκας που βλέπει να του γυρνούν μπούμερανγκ, όσα υποσχόταν προεκλογικά  

Χωρίς σχέδιο, χωρίς άποψη και χωρίς πολιτική πυγμή κινείται η υπόθεση του ΞΕΝΙΑ Άρτας, όπου με την απόλυτη ευθύνη της Δημοτικής Αρχής και προσωπικά του Δημάρχου κ. Σιαφάκα χάνονται όσα είχαν με κόπο κατακτηθεί.

Η χθεσινή Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής ήταν αποκαλυπτική του βέρτιγκο στο οποίο έχει περιέλθει ο κ. Σιαφάκας προσωπικά, αφού όχι μόνο δεν μπορεί να ακολουθήσει τις προεκλογικές του δεσμεύσεις σχετικά με το ΞΕΝΙΑ αλλά κινείται και ως Δήμαρχος χωρίς πολιτικό σχέδιο για την επόμενη ημέρα.

Συγκεκριμένα, παρά το γεγονός πως η «Αρτινών Συνεργασία» είχε καταθέσει εγγράφως και εγκαίρως στην Δημοτική Αρχή τα ερωτήματά της, οι απαντήσεις που δόθηκαν από τον Δήμαρχο ήταν αποκαλυπτικές του χάους στο οποίο έχει περιέλθει η υπόθεση.

Τι μας είπε λοιπόν χθες,  ο κ. Σιαφάκας;

Μας είπε, ότι είχε υποβάλλει αίτημα στην διαχειριστική αρχή για υπογραφή της σύμβασης για Πολιτιστικό Κέντρο! Αλλά δεν ξέρει ακόμη τι θα κάνει στο νέο ΕΣΠΑ που έρχεται τον Απρίλιο! Και την ίδια ώρα μας είπε ότι δεν θα φέρει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο για να παρθεί νέα απόφαση για τη χρήση του, προκειμένου να αξιολογηθεί από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (ΚΑΣ), η λειτουργία του ΞΕΝΙΑ ως ξενοδοχείου!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Σιαφάκας άλλα υπόσχεται και άλλα υλοποιεί. Δεν είναι η πρώτη φορά που αθετεί τον λόγο του απέναντι στην κοινωνία και σε όσους πορεύονται μαζί του. Η κοινωνία της Άρτας έχει ήδη αρχίσει να καταλαβαίνει αυτά που ξέρουν, όσοι τον συναναστρέφονται συστηματικά.

 

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288