Αρχική » 7 EDITION » Ασθενής με ψυχική νόσο στο Νοσοκομείο Άρτας: Άρπαξε τον φύλακα και του έβαλε το ψαλίδι στο λαιμό

Ασθενής με ψυχική νόσο στο Νοσοκομείο Άρτας: Άρπαξε τον φύλακα και του έβαλε το ψαλίδι στο λαιμό

Κοινoποίηση:

Χθες τα μεσάνυχτα, ασθενής με ψυχική νόσο στο Νοσοκομείο Άρτας, που -σύμφωνα με τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) νοσηλευόταν στην πνευμονολογική κλινική ως παθολογικό περιστατικό- επιτέθηκε και απειλούσε τους πάντες με αποτέλεσμα την επέμβαση της αστυνομίας που για εκφοβισμό πυροβόλησε στον αέρα.

«Ήταν διεγερτικός και άκρως επιθετικός.  Χτύπησε την αποκλειστική του, έφυγε από το θάλαμο νοσηλείας, έσπαγε ότι έβρισκε μπροστά του. Πήγε στα επείγοντα άρπαξε ψαλίδι, απειλούσε γιατρούς, νοσηλευτές, καθαρίστριες. Άρπαξε τον μοναδικό φύλακα και του έβαλε το ψαλίδι στο λαιμό», αναφέρει ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), Μιχάλης Γιαννάκος.

Ο ασθενής σε παροξυσμό ξέφυγε και κυκλοφορούσε ανενόχλητος στους διαδρόμους με ο ψαλίδι, όταν ειδοποιήθηκε η αστυνομία. Τότε έπεσαν ακόμη και πυροβολισμοί.

«Η αστυνομία κατέφθασε έξω από τα Επείγοντα και για να καταφέρει να συλλάβει τον ασθενή, πυροβόλησαν οι αστυνομικοί στον αέρα για εκφοβισμό. Με το πυροβολισμό κατατρόμαξαν όλοι οι νοσηλευόμενοι ασθενείς και οι ασθενείς που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στα επείγοντα για εξέταση».

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288