Αρχική » BEST OF NETWORK » Athens Fashion Week 2024: Εντυπωσιάζουν οι στολές της ελληνικής αποστολής για τους Ολυμπιακούς Aγώνες

Athens Fashion Week 2024: Εντυπωσιάζουν οι στολές της ελληνικής αποστολής για τους Ολυμπιακούς Aγώνες

Κοινoποίηση:

Στο Athens Fashion Week παρουσιάστηκαν οι στολές που θα φορέσουν οι Έλληνες αθλητές στους Ολυμπιακούς Aγώνες του Παρισίου, με το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό.

Συγκεκριμένα στο πλαίσιο της έκθεσης του Athens Fashion Week που γίνεται στο Ζάππειο Μέγαρο, την τιμητική τους είχαν οι στολές των Ελλήνων αθλητών για τους προσεχείς Ολυμπιακούς Aγώνες στο Παρίσι.

Στην πρώτη μέρα της μεγαλύτερης γιορτής μόδας στην Ελλάδα, το θέμα αφορούσε τις σημαντικότερες στιγμές των τελευταίων 20 ετών στους Ολυμπιακούς Aγώνες για την χώρα μας, με ιδιαίτερη αναφορικά να γίνεται φυσικά στο 2004.

Άλλωστε εκείνη τη χρονιά η Ελλάδα φιλοξένησε την κορυφαία αθλητική δραστηριότητα του πλανήτη, με τις στιγμές να έχουν μείνει αξέχαστες.

Mάλιστα στο πλαίσιο της λαμπερής έκθεσης, έγιναν και τα αποκαλυπτήρια για τις στολές που θα φορά η ελληνική αποστολή στο Παρίσι, με τον σχεδιασμό τους να είναι αρκετά κομψός.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288