Αρχική » X » Aυτό είναι το «ΝΕΟ» χρώμα της Άρτας στον χάρτη της πανδημίας (εικόνα)

Aυτό είναι το «ΝΕΟ» χρώμα της Άρτας στον χάρτη της πανδημίας (εικόνα)

Κοινoποίηση:

Στο κόκκινο εισέρχονται περιοχές στη Βόρεια Ελλάδα και την Θεσσαλία η μία μετά την άλλη με την εικόνα αυτή να παραπέμπει σε ότι ακριβώς διαδραματίστηκε πριν από έναν χρόνο.

Ο νέος επιδημιολογικός χάρτης αναρτήθηκε νωρίς το μεσημέρι και για την Ήπειρο η μοναδική αλλαγή που επιφέρει είναι προς το καλύτερο.

Αυτή αφορά στο Νομό Άρτας, ο οποίος με τα ελάχιστα κρούσματα που καταγράφει επέστρεψε στο πράσινο στο οποίο βρίσκονται ελάχιστες περιοχές της χώρας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία ο δείκτης θετικότητας στην Άρτα είναι μόλις 0,04% και ο μέσος όρος κρουσμάτων τις τελευταίες επτά ημέρες ανέρχεται σε 1,6 ανά εκατό χιλιάδες πληθυσμού.

Η Πρέβεζα παραμένει στο κίτρινο με την εβδομαδιαία τάση της πανδημίας να είναι πτωτική.

Σταθερή είναι η εβδομαδιαία τάση για τους Νομούς Θεσπρωτίας και Ιωαννίνων οι οποίοι παραμένουν στο τρίτο επιδημιολογικό επίπεδο και στο πορτοκαλί.

Ο δείκτης θετικότητας στη Θεσπρωτία ανέρχεται στο 0,38% και ο μέσος όρος κρουσμάτων των τελευταίων επτά ημερών ανά εκατό χιλιάδες πληθυσμού υπολογίζεται σε 18,6.

Στο Νομό Ιωαννίνων, ο οποίος έχει το μικρότερο ποσοστό ολοκληρωμένης εμβολιαστικής κάλυψης μεταξύ των τεσσάρων της Ηπείρου, ο δείκτης θετικότητας υπολογίζεται σε 0,36 και ο μέσος όρος κρουσμάτων του επταημέρου ανά εκατό χιλιάδες πληθυσμού σε 17,1

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288