Αρχική » ΕΛΛΑΔΑ » Aυτός είναι ο 31χρονος που δεν έχει δώσει σημεία ζωής εδώ και δύο ημέρες

Aυτός είναι ο 31χρονος που δεν έχει δώσει σημεία ζωής εδώ και δύο ημέρες

Κοινoποίηση:

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό ενός 31χρονου κυνηγού από το Μεσολόγγι, ο οποίος δεν έχει δώσει σημεία ζωής από την Πέμπτη.

Σήμερα, έπειτα από δύο ημέρες αγωνίας, συγγενείς και φιλικά του πρόσωπα μοιράστηκαν μία φωτογραφία του νεαρού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ζητώντας τη βοήθεια όλων για τον εντοπισμό του καθώς φοβούνται μήπως του έχει συμβεί κάτι κακό.

Oι οικείοι του δήλωσαν την εξαφάνισή του όταν το τηλέφωνο του νεαρού κυνηγού έπαψε να δίνει σήμα

Ο 31χρονος άνδρας είχε πάει για κυνήγι στις 4 Ιανουαρίου και έκτοτε αγνοείται. Oι οικείοι του δήλωσαν την εξαφάνισή του όταν το τηλέφωνό του «σίγησε» και ανησύχησαν.

Μεγάλη αγωνία για την τύχη του

«Από την Πέμπτη το βράδυ αγνοείται ο αδερφός μας, Μπάμπης Κούτσικος. Τελευταίο σήμα που έδωσε το κινητό του είναι στον Άγιο Θωμά στην περιοχή τρία Δέντρα. Είμαστε σίγουροι ότι κάτι του έχει συμβεί. Οπότε παρακαλώ όποιος τον ξέρει ή δεν τον ξέρει αλλά θέλει να βοηθήσει, ας πάει προς τα εκεί και να ψάξει. Είναι ήδη εκεί κάποια συγγενικά πρόσωπα και κάποια στιγμή θα πάει και η αστυνομία. Παρακαλώ κοινοποιείστε τη δημοσίευση» αναφέρεται στην ανάρτηση.

Οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό του συνεχίζονται, ενώ στο Τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου έχει προσαχθεί 50χρονος, αναφέρει το messolonghinews.gr, ο οποίος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον νεαρό κυνηγό πριν χαθούν τα ίχνη του.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι δύο άνδρες είχαν πάει μαζί για κυνήγι το απόγευμα της Πέμπτης.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288