Ειδήσεις και νέα από την Ήπειρο - Άρτα - Πρέβεζα - Ιωάννινα - Θεσπρωτία

Χωρίς εκπροσώπηση στο νέο ανασχηματισμό η Ήπειρος…

Κοινoποίηση:

Τελικά η Ήπειρος θα εκπροσωπείτε από τον νέο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας καθώς ο Πρωθυπουργός επέλεξε στο νέο ανασχηματισμό να μην αναθέσει καμία θέση στους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Ήπειρο.

Ήταν σίγουρο ότι δεν ήταν στα πλάνα ούτε ο Βασίλης Γιόγιακας από τη Θεσπρωτία, ούτε η κα. Κεφάλα και ο κ. Αμυράς από τα Ιωάννινα.

Ακούγονταν έντονα το όνομα του Προέδρου Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής και Βουλευτή Άρτας, Γιώργου Στύλιου όμως ο κ. Μητσοτάκης έκρινε ότι δεν πρέπει να τον τοποθετήσει και σε θέση Υφυπουργού.

Από την άλλη, μάλλον η τοποθέτηση για τα Τέμπη του Σπύρου Κυριάκη, Βουλευτή της Πρέβεζας έπαιξε καταλυτικό ρόλο για τη μη συμμετοχή του στη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Αρνητική εξέλιξη για τον κ. Κυριάκη καθώς έχει πλέον να αντιμετωπίσει εκτός από τις γκρίνιες των Πρεβεζάνων ψηφοφόρων του για τη μη παρουσίαση ουσιαστικού έργου και φιλόδοξους υποψήφιους για τις επόμενες εκλογές.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Μπαχούμη 11 | 26820 89799