Το παιδικό τμήμα της Δανειστικής Βιβλιοθήκης του Μ/Φ Συλλόγου ΆρτηςΟ ΣΚΟΥΦΑΣ” υποδέχτηκε παιδιά των Δημοτικών Σχολείων της περιοχής μας και έζησαν την μαγεία των φετινών γιορτών συντροφιά με τα βιβλία.

Το γιορτινό αφιέρωμα περιελάμβανε κατασκευές και πολλές χριστουγεννιάτικες ιστορίες που ζωντάνεψαν μέσα από τις αναγνώσεις. Μέσα από τις δράσεις και τις κατασκευές, βλέπουμε πως η διάθεση της προσφοράς και της αγάπης δεν έχει όρια.

Η φαντασία και το πνεύμα των Χριστουγέννων μας ταξιδεύουν και γινόμαστε όλοι παιδιά.

Ευχαριστούμε τους διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας.

Επίσης εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στον Σύλλογο Aγκαλιά για την επίσκεψη τους στη Βιβλιοθήκη, την κλόουν Hope Hope, τη Ζωγραφούλα και την μασκότ τους, που με την παρουσία τους έδωσαν το γιορτινό χρώμα στις εκδηλώσεις μας καθώς και την Χορωδία του Συλλόγου που γέμισαν τη Βιβλιοθήκη μας με χριστουγεννιάτικες μελωδίες, κάλαντα και πολλές ευχές.

Ευχαριστούμε την Σοκολατοβιομηχανία ΙΟΝ για την προσφορά τους σε γλυκίσματα , το Αρτοποιείο Τσαβαλάς για τους κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα και τα Super market Σκλαβενίτης για την διάθεση των δωροεπιταγών για την προμήθεια χυμών, νερών κ.α. για τους μικρούς μας φίλους καθώς και το Δήμο Αρταίων για την στήριξη του.

Επίσης την κα. Γεωργία Μάνου, την κα. Έλλη Μάνθα , τον κ. Φώτη Παπαφώτη, την κ. Ειρήνη Νάκου, την κα. Πόλυ Κύρου, την κα. Ζωή Βλάχου και τον κ. Χρήστο Σταυρούδη που βοήθησαν στις χριστουγεννιάτικες δράσεις μας καθώς και τον κ. Νίκο Παπαδημητρίου, που, ως άλλος παραμυθάς, αφηγήθηκε τα παραμύθια στους μαθητές με τρόπο μοναδικό και προσήλωσε τους πάντες με την αφήγησή του.

Ευχόμαστε Καλή Χρονιά , κάθε ευτυχία προσωπική και οικογενειακή σε όλους.

Από το Δ.Σ. του Συλλόγου

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288