Πλούσια δώρα για τους συμμετέχοντες.

Το “SANTA RUN PREVEZA 2023”, έναν αγώνα 3 χιλιομέτρων στον κεντρικό πολεοδομικό ιστό της Πρέβεζας διοργανώνει ο Δήμος Πρέβεζας, σε συνεργασία με τον Α.Ο. Πρέβεζας, τον Σύλλογο ΕΥΖΗΝ, το Σωματείο εργαζομένων ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας , τον Σύλλογο Δρομέων Πρέβεζας το Επιμελητήριο Πρέβεζας αλλά και με καταστήματα της πόλης μας την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου.

Στόχος της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη του αθλητικού πνεύματος, ενώ η δράση θα ολοκληρωθεί με την τοποθέτηση δύο απινιδωτών που θα προσφέρουν επιχειρήσεις του Δήμου σε κομβικό σημείο της πόλης.

Αφετηρία και τερματισμός θα είναι η πλατεία των Δικαστηρίων, ενώ η εκκίνηση θα δοθεί στις 11.30 το πρωί. Η συμμετοχή δεν θα έχει χρονομέτρηση και είναι ελεύθερη και δωρεάν για όλους .

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν έως τις 15 Δεκεμβρίου την έντυπη αίτηση στο Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Πρέβεζας (Λαϊκή Αγορά – τηλ.2682025325 )ή στο κατάστημα “Φύση και Άθληση” του Απόστολου Μπέκα, στο Φόρο παραλαμβάνοντας ένα σκουφάκι του Αη Βασίλη και ένα χάρτινο βραχιόλι με τον αριθμό του οποίου μετά τον τερματισμό θα συμμετέχουν σε κλήρωση δώρων.

Την μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης θα έχει ο Σπύρος Βρυώνης.

Η διαδρομή για τον αγώνα 3 χιλιομέτρων είναι:

Με αφετηρία και τερματισμό την πλατεία στα Δικαστηρίων ,η διαδρομή περιλαμβάνει μέρος από τους δρόμους Ελ.Βενιζέλου , Κυανή Ακτή, Προύσης, Λεωφόρο Ειρήνης, Φόρο, Π.Τσαλδάρη, Μπιζανίου, 21ης Οκτωβρίου, Καρυωτάκη, και Εθνικής Αντίστασης (Κεντρική Αγορά Πρέβεζας).

 

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288