Αρχική » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Δήμαρχος Πρέβεζας Ν. Γεωργάκος-Καλή Ανάσταση και καλή ανάταση στο Φως!

Δήμαρχος Πρέβεζας Ν. Γεωργάκος-Καλή Ανάσταση και καλή ανάταση στο Φως!

Κοινoποίηση:
Το Μήνυμα του Δημάρχου Πρέβεζας Ν.Γεωργάκου για το Πάσχα
«Χρόνια πολλά καλή Ανάσταση σε όλο τον κόσμο με υγεία, ειρήνη, ανθρωπιά και προκοπή !
Σήμερα το Φως της αγάπης νικά το θάνατο του σκότους, του μίσους και της μισαλλοδοξίας. Στην ηλιόλουστη και κατάμεστη Πρέβεζα με τους απόδημους και τους πολυάριθμους επισκέπτες μας, τηρήσαμε το έθιμο της πρώτης Ανάστασης με τα μπότια που ξεκίνησε μαζικά από το «Σαϊτάν Παζάρ» και πλέον με τα χρόνια έχει επεκταθεί σε όλο το ιστορικό κέντρο της Πρέβεζας.
Οι χαρμόσυνες καμπάνες της πρώτης Ανάστασης ήχησαν σε κάθε χωριό και έδρα κάθε Δημοτικής Ενότητας το πρωί με την αποκορύφωση στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Χαράλαμπους. Εύχομαι ολόκαρδα, τόσο σε όλους τους Δημότες, όσο και σε όλους τους πολυάριθμους επισκέπτες μας καλή Ανάσταση και καλή Λαμπρή.
Από σήμερα όλοι μας με το Φως της Ανάστασης στις ψυχές μας γινόμαστε μια μεγάλη αγκαλιά και μια μεγάλη οικογένεια δίχως διακρίσεις, αποκλεισμούς και πάθη. Όλοι μαζί και δίχως να ξεχνάμε το συνάνθρωπο μας σε αδυναμία ή και μοναξιά θα γιορτάσουμε στην όμορφη Πρέβεζα και στο Δήμο της καρδιάς μας την αποκορύφωση του Άγιου Πάσχα, ανοίγοντας τις αγκαλιές και τα σπιτικά μας σε φίλους και γνωστούς αλλά και σε επισκέπτες κάθε καταγωγής και θρησκείας.
Η Ανάσταση μας ενώνει στο μεγαλείο της ζωής και της αγάπης στο συνάνθρωπο και μας σώζει από τη φυλακή του σκότους του «εγώ» και του μίσους.
Καλή Ανάσταση και καλή ανάταση στο Φως!».

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288